Life

Probleme mari pentru Oana și Viorel Lis. Vedeta s-a temut de ce e mai rău: ”Mi-a fost frică”

Oana și Viorel Lis întâmpină din nou probleme. Vedeta a vorbit despre starea ei de sănătate, dar și despre cele mai mari temeri ale sale.
26.01.2023 | 15:57
Probleme mari pentru Oana si Viorel Lis Vedeta sa temut de ce e mai rau Mia fost frica
Momente dureroase pentru Oana Lis. Ce a pățit vedeta. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Știm prea bine că gripa face ravagii în România de o bună perioadă de timp și nici măcar vedetele nu au scăpat.

Ce a pățit Oana Lis? Vedeta s-a temut pentru viața soțului ei

Liviu Vârciu spre exemplu povestea în urmă cu doar câteva săptămâni că gripa a fost mai dificilă chiar și decât COVID, motiv pentru care s-a speriat destul de tare.

ADVERTISEMENT

Acum, se pare că nici Oana Lis nu a putut evita virusul gripal, iar starea ei de sănătate a fost una extrem de rea, după cum povestește aceasta.

Și mai rău este însă faptul că Viorel Lis este vulnerabil, iar vedetei i-a fost extrem de frică ca nu cumva să îi dea și lui boala.

ADVERTISEMENT

Simptomele au fost atât de rele, povestește ea, încât perioada de gripă a fost mai grea chiar de și decât cea cu COVID. Pentru a se reface, Oana Lis a apelat la medicamente, dar și la tratamente naturiste, care se pare că dau roade.

“Acum voiam să fac un test să văd dacă e răceală sau gripă. Mi-a fost frică să nu fie gripa asta rea și să i-o dau lui Viorel și mi-a fost foarte rău.

ADVERTISEMENT

De foarte mult timp nu mi-a mai fost așa rău, chiar dinainte de COVID-19. Am luat tratament, am luat și medicamente naturiste“, a mărturisit Oana Lis, pentru WOWbiz.ro.

Amintim că la începutul lunii decembrie anul trecut, vedeta vorbea despre problemele de sănătate ale soțului ei. 

ADVERTISEMENT

Viorel Lis a urmat tratamente destul de costisitoare

În ultimele luni de zile, Viorel Lis a avut nevoie de îngrijiri și tratamente medicale costisitoare, iar soția lui nu mai făcea față cheltuielilor extrem de mari.

Tocmai din acest motiv, aceasta a făcut un apel la un moment dat și la următorii ei pentru a putea să primească o mână de ajutor.

Referitor la virusul gripal și la pericolul la care ar fi putut fi expus Viorel Lis, menționăm faptul că în România, gripa s-a extins rapid, iar autoritățile au declarat epidemie.

Medicul Adrian Marinescu a vorbit despre acest subiect și a precizat că doar luna ianuarie a fost una de foc. Totodată, medicul a explicat că este importantă ca gripa să fie tratată din timp pentru a evita efecte mei grave.

Vestea bună este însă că din luna februarie, numărul cazurilor de gripă se va împuțina, a precizat Adrian Marinescu, care le-a recomandat celor care sunt bolnavi să evite să se întâlnească cu alte persoane, având în vedere că virusul se transmite extrem de repede.

ADVERTISEMENT