Fotbal international

Probleme mari pentru omul cu cel mai puternic picior stâng din istoria fotbalului! Roberto Carlos, aproape să fie ARESTAT!

Roberto Carlos are mari probleme. În urmă cu o lună a fost acuzat că s-ar fi dopat în 2002, atunci când Brazilia a câştigat Cupa Mondială din Japonia şi Coreea de Sud. Acuzaţia a fost...
15.07.2017 | 13:35
Probleme mari pentru omul cu cel mai puternic picior stang din istoria fotbalului Roberto Carlos aproape sa fie ARESTAT

Roberto Carlos are mari probleme. În urmă cu o lună a fost acuzat că s-ar fi dopat în 2002, atunci când Brazilia a câştigat Cupa Mondială din Japonia şi Coreea de Sud. Acuzaţia a fost făcută de postul de televiziune neamţ ARD. După acest episod, fostul internaţional al ”Selecao” riscă închisoarea.

Fosta soţie l-a denunţat!

Roberto Carlos, în vârstă de 44 de ani, nu a plătit pensia alimentară pentru cei doi copii pe care îi are împreună cu fosta sa soţie, Barbara Thurler. Acesta riscă să stea trei luni după gratii, după ce se va termina procesul, pe care fosta lui soţie l-a intentat în urmă cu câteva zile.

După ce s-a lăsat de fotbal, Roberto Carlos s-a apucat de antrenorat. A pregătit patru trei formaţii de-a lungul carierei: Sivasspor, Akhisar Belediyespor si Delhi Dynamos. N-a avut prea mare succes, întrucât a fost de fiecare dată demis.

125 de selecţii a strâns Roberto Carlos din 1992 până în 2006 la naţionala Braziliei.