Probleme mari pentru un club din Liga 1! Toate bunurile sînt sub sechestrul Fiscului

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/08/2016, 19:04
Probleme mari pentru un club din Liga 1! Toate bunurile sînt sub sechestrul Fiscului GALERIE FOTO

Gaz Metan Mediaş a revenit în Liga 1, dar formaţia antrenată de Cristian Pustai întîmpină mari probleme.

Toate bunurile sînt puse sub sechestrul Fiscului, care vrea să recupereze datoria pe care clubul din Mediaş o are la stat, anunţă profit.ro.

Datoria medieşenilor se ridica, în urmă cu trei ani, la 12 milioane de lei, iar inspectorii ANAF au scos la vînzare mai multe bunuri pe numele clubului, dar nu au reuşit să găsească nici pînă acum cumpărători.

ANAF a scos la licitaţie un teren intravilan cu complexul sportiv de 18.000 de metri pătraţi, terenul intravilan amenajat cu gazon artificial de 5.000 de metri pătraţi, maşina de tuns iarbă, tabela electronică de schimburi, aparatul de biceps femural, panoul de baschet, porţile de fotbal, televizorul şi combina muzicală din vestiar. ANAF nu a găsit cumpărători, iar inspectorii au decis să înjumătăţească preţul cerut pe terenuri. Astfel, terenul de 18.000 de metri pătraţi a fost redus de la 1.440.000 de milioane de lei la 723.000 de lei.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×