Life

Probleme mari pentru Vlăduța Lupău. Artista a avut nevoie de ajutorul unui medic

Problemele se țin în lanț pentru Vlăduța Lupău. De această dată, artista a decis să meargă la medic pentru a afla ce se întâmplă cu ea.
25.01.2023 | 23:50
Probleme mari pentru Vladuta Lupau Artista a avut nevoie de ajutorul unui medic
Vlăduța Lupău a decis să apeleze la ajutorul un medic specialist. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista are nenumărați fani, atât în România cât și peste hotare.

Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate

De asemenea, anul trecut, Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit și părinți pentru prima oară, însă artista a avut grijă să își reia rapid activitatea.

ADVERTISEMENT

Astfel, după botezul fiului ei, Iair, Vlăduța Lupău a plecat în Statele Unite, iar mai apoi în Germania pentru a susține câteva evenimente, care s-au dovedit a fi un real succes.

S-ar părea însă că stresul și oboseala și-au spus cuvântul în cazul ei. Artista le-a recunoscut fanilor săi că se confruntă cu ceva probleme de sănătate de o bună perioadă de timp, așa că a decis să nu mai evite momentul și să ceară ajutorul unui specialist.

ADVERTISEMENT

Amintim că Vlăduța Lupău a ajuns la spital la finele anului trecut, din cauza unei răceli. Tot atunci, aceasta a fost nevoită să își anuleze și câteva evenimente, având în vedere starea ei de sănătate 

De asemenea, artista s-a mai confruntat și cu alte stări neplăcute. În noiembrie anul, aceasta trecut povestea că părul îi cade destul de tare și de asemenea, se confruntă cu dureri la nivelul oaselor, dar și al mâinilor.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a cerut ajutorul unui medic specialist

Tocmai din acest motiv, Vlăduța Lupău a decis că a venit momentul să primească un sfat din partea unui specialist. Deși a amânat o bună perioadă de timp vizita la medic, în final, artista nu a mai avut de ales.

Vlăduța Lupău s-a programat la un control, la un medic specialist și speră să nu sufere de vreo boală. Artista se gândește că ar putea să fie vorba doar despre un deficit de vitamine și nimic mai mult.

ADVERTISEMENT

”V-am zis la un moment dat că la trei luni după ce am născut, m-au apucat: mi-a căzut părul și încă îmi cade, m-au durut articulațiile, mâinile, oasele, toate. Și tot atunci am și ”oprit” și alăptarea la sân.

Și am tot stat, am tot stat, dar a venit timpul să vin la control, la reumatologie. Sper să nu mă fi apucat ceva și sper să fie doar din lipsă de vitamine”, le-a dezvăluit Vlăduța Lupău, fanilor ei, pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT