Simona Halep

Probleme medicale pentru Simona Halep! A chemat fizioterapeutul la finalul setului doi din meciul cu Ons Jabeur: “M-am speriat”

19.02.2020 | 20:27
Probleme medicale pentru Simona Halep! A chemat fizioterapeutul la finalul setului doi din meciul cu Ons Jabeur:
Probleme medicale pentru Simona Halep?! A chemat fizioterapeutul la finalul setului doi din meciul cu Ons Jabeur (sursă foto: Digi Sport)
ADVERTISEMENT

Simona Halep nu s-a regăsit în primul set al meciului cu Ons Jabeur şi tunisianca s-a impus cu 6-1. Românca a revenit în setul secund, în care a câştigat cu 6-2, însă a resimţit unele probleme medicale.

UPDATE, ora 20:27 / Simona Halep a explicat ce probleme medicale a avut la finalul setului al doilea. “A fost un mic blocaj la 5-1, am lovit un rever mai departe de corp, m-am speriat puțin, dar acum sunt bine, sper să nu am dureri mâine”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a chemat fizioterapeutul în meciul cu Ons Jabeur

După forcing-ul din setul secund, Simona Halep a început să se resimtă şi a acuzat probleme la spate. Înainte de decisiv, românca i-a cerut arbitrului să cheme fizioterapeutul. Problemele pentru Simo au apărut în zona lombară.

Campioana de la Wimbledon a avut nevoie de un masaj la spate şi şi-a revenit rapid. În decisiv, după intervenţia fizioterapeutului, Simona Halep s-a desprins la trei game-uri, scor 4-1, însă tunisianca a revenit şi a egalat.

ADVERTISEMENT

A avut probleme în 2018 la spate

Pe finalul sezonului 2018, Simona Halep a acuzat grave probleme la spate şi a fost nevoit să se retragă de la Turneul Campioanelor. De altfel, problemele au apărut şi în 2019, când a acuzat dureri în zona lombară în timpul turneului WTA Beijing 2019.

Firicel Tomai, fostul ei antrenor, a tras un semnal de alarmă într-un interviu FANATIK

În octombrie 2019, Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre problemele cu spatele pe care românca le are. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, acesta a susţinut că durerile durează de mai bine de zece ani.

“În cazul în care Simona este ok fizic, ceea ce va fi dificil pentru că e sâcâită de problema cu spatele, poate să facă în continuare performanţe mari. Dar ea are o problemă importantă şi este din 2008. Este aceeaşi problemă la spate, la aceeaşi vertebră, tot.

ADVERTISEMENT

Atunci, domul doctor Irimia a tratat-o şi 10 ani nu a avut nicio durere. În 2008 avea amorţeli, dureri la picior, nu mai putea să joace. 10 ani a făcut sport la greu, nu a avut nicio problemă şi a apărut anul trecut.

Şi la 20 şi ceva de ani spre 30, te sâcâie această chestie. Poţi să fii în pragul unui rezultat bun şi spatele se blochează. În loc să câştigi un Grand Slam sau să fii locul 1, te opreşti în semifinale”, a spus Firicel Tomai pentru FANATIK.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri