Nicio categorie

Probleme în paradis: Iniesta NU a semnat prelungirea contractului

Înoirea contractului lui Andre Iniesta nu va fi o ”plimbare” în parc pentru şefii Barcelonei. Mijlocaşul nu se grăbeşte să-şi înoiască înţelegerea, scadentă în 2015 şi deja a...
13.09.2013 | 12:43
Probleme în paradis: Iniesta NU a semnat prelungirea contractului

Înoirea contractului lui Andre Iniesta nu va fi o ”plimbare” în parc pentru şefii Barcelonei. Mijlocaşul nu se grăbeşte să-şi înoiască înţelegerea, scadentă în 2015 şi deja a refuzat prima ofertă.

Cu cîteva zile în urmă, a fost prima întîlnire între cele două părţi. Barcelona i-a propus lui Iniesta prelungirea contractului pînă în 2018 şi i-a oferit un salariu de aproximativ 12 milioane de euro anual, plus stimulente financiare în valoarea de aproximativ 3 milioane de euro. Această sumă îl plasează pe starul Barcelonei imediat sub Messi în topul salariilor. Cu toate acestea, Iniesta a refuzat propunerea şi aşteptă una mai bună.

Andres Iniesta ştie foarte bine că acestă înoire de contract va fi ultima pe care o va primit de la Barcelona, mai ales că în 2018, jucătorul va avea 34 de ani şi încearcă să negocieze la ”sînge”.

Conform presei din Spania, Iniesta va ajunge la un acord cu Barcelona, întrucît gruparea catalană vrea să continue planul de a reînoi contractele celor mai importanţi jucători. Sezonul trecut s-a ajuns la acorduri cu Xavi, Messi şi Puyol. Acest sezon, oficialii clubului au continuat cu Busquets, iar pe listă mai sînt Iniesta şi Pique.

305 partide oficiale a bifat Andres Iniesta în tricoul Barcelonei din 2002 şi pînă în prezent.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri