Prima REACŢIE după anunţul lui Pep! Cruyff: “Barcelona trebuie să îl READUCĂ pe Guardiola”

Marian Popovici   
în Pariuri sportive
16/04/2014, 15:33
Prima REACŢIE după anunţul lui Pep! Cruyff: “Barcelona trebuie să îl READUCĂ pe Guardiola” GALERIE FOTO

UPDATE / După conferinţa de presă în care Pep Guardiola a spus că şefii lui Bayern l-au criticat şi postul său la club nu este bătut în cuie, au apărut şi reacţiile. Fosta legendă a Barcelonei, Johan Cruyff îi sfătuieşte pe cei de la Barcelona să îl ia înapoi pe antrenor:

“Cel mai bun lucru pe care ar putea să-l facă oficialii Barcelonei este să-l aducă înapoi pe Pep. Este cel mai bun antrenor din lume la ora actuală. Dacă ar fi din nou preşedinte Laporta acesta ar fi sfatul meu şi cred că l-ar asculta pentru ca este un om inteligent” a declarat Cruyff. 

Fostul internaţional olandez i-a atacat din nou pe cei din conducerea Barcei: “Momentan principala problemă a Barcelonei e că deciziile nu le ia antrenorul ci cei care nu se pricep la fotbal şi văd totul doar ca pe o afacere. Preşedintele vrea să fie şi antrenor.” a declarat fostul jucător al Barcelonei.

Johan-Cruyff-005

Pep Guardiola începe să aibă probleme la Bayern după înfrîngerea cu Dortmund. Şefii sunt nemulţumiţi de ultimele rezultate ale echipei şi l-au criticat. La ultima conferinţă de presă, Pep a explicat situaţia:

“Trebuie să accept criticile! Mi-au spus să ma liniştesc, dar sunt aici ca să-mi fac treaba în cel mai bun mod cu putinţă. Talentul meu e simplu: să muncesc, să muncesc şi să muncesc. Sunt aici pentru a ajuta. Daca clubul nu vrea, atunci va fi o strîngere de mînă şi nu va fi nicio problemă pentru mine. Daca vom continua să jucăm aşa cum am făcut-o la ultimele meciuri nu ajungem nicărieri” a declarat Guardiola.

Bayern a pierdut pe propriul teren în ultima etapă cu scorul de 3-0 cu rivalii de la Dortmund şi chiar dacă a cîştigat titlul, înfrîngerea nu a fost uşor digerată de şefi. Următorul meci al bavarezilor va fi miercuri împotriva lui Kaiserslautern, în semifinalele Cupei Germaniei.

Închide ×