Carousel hot news

Probleme în PARADIS? Sînt neînvinşi în Liga 1, dar jucătorii nu şi-au primit banii!

ASA Tîrgu Mureş a început excelent sezonul cu două victorii şi două remize, motiv pentru care echipa ardeleană este pe un excelent loc 5 în clasament. Chiar dacă la prima vedere formaţia...
19.08.2014 | 19:35
Probleme în PARADIS? Sînt neînvinşi în Liga 1, dar jucătorii nu şi-au primit banii!
ADVERTISEMENT

ASA Tîrgu Mureş a început excelent sezonul cu două victorii şi două remize, motiv pentru care echipa ardeleană este pe un excelent loc 5 în clasament. Chiar dacă la prima vedere formaţia este una dintre cele mai stabile din punct de vedere financiar din Liga 1, mai mulţi fotbalişti ai mureşenilor au serioase probleme financiare.

Concret, conform informaţiilor FANATIK.RO, salariile jucătorilor sînt, de regulă, restante cu trei luni, conducerea achitînd la finalul acestui interval un salariu. În mod normal însă, banii ar fi trebuit să intre şi acum, pe o lună, pînă la finalul săptămînii trecute, dar majoritatea fotbaliştilor s-au trezit cu buzunarele goale. Întrebînd conducerea ce se întîmplă, aceştia au primit un răspuns halucinant: “Săptămîna asta vă dăm primele care vi se cuvin pentru punctele scoase cu Dinamo şi Concordia, iar săptămîna viitoare veţi lua şi un salariu. Acum să vedem dacă bateţi vineri la Braşov…”

Felul în care conducerea a pus problema i-a deranjat pe jucătorii ardelenilor, avînd în vedere că aceştia nu au pierdut niciun meci în acest sezon şi se clasează pe o poziţie nesperată în clasament. Conform surselor FANATIK.RO, pentru cele patru puncte scoase cu Dinamo şi Concordia, fiecare titular va lua 3.000 de euro. Situaţia nu este acceptată de mai mulţi componenţi ai lotului care deja şi-au depus memorii la LPF din cauza acestor probleme sau sînt pe punctul de a face acest lucru.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri