Life

Probleme pentru Alex Delea la Survivor 2023: “Nu mă așteptam să mă distrugă”

Cu ce probleme se confruntă Alex Delea de când revenit în competiția Survivor România. ”Războinicul” nu se aștepta să-l distrugă.
28.03.2023 | 21:54
Probleme pentru Alex Delea la Survivor 2023 Nu ma asteptam sa ma distruga
Alex Delea a revenit la Survivor România ca mentor în echipa ”Războinicilor”. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a revenit în competiția din Republica Dominicană ca mentor, în echipa ”Războinicilor, și a început deja să se confrunte cu probleme. Asta după doar câteva zile petrecute în junglă.

Ce problemă are Alex Delea după ce a revenit la Survivor România

Alex Delea simte destul de puternic schimbările climatice, mai exact, temperaturile foarte ridicate, ca drept dovadă faptul că s-a ars foarte mult pe corp, din cauza soarelui puternic. Pe lângă asta, simte că îl lasă puterile după ce a intrat în primele jocuri de pe traseu.

ADVERTISEMENT

Dincolo de acestea, Alex Delea nu vrea să se dea bătut, chiar dacă și genunchii ”îi are praf”. Profită din plin de fiecare secundă pe care o petrece în competiția care l-a consacrat și, totodată, i-a adus mai mulți bani în conturi. ”Sunt fericit”, spune războinicul.

”Sunt ars în ultimul hal, de nu pot să mă mișc. Genunghii îi am praf. Nu mă așteptam să mă distrugă atât de tare. Dar sunt fericit!”, a declarat Alex Delea, aflart acum pentru a doua oară la Survivor România.

ADVERTISEMENT

De altfel, urmează noi strategii la Survivor România 2023. Acestea sunt pregătite de către Faimoși, după ce luni au fost învinși de către Războinici, atât la Jocul pentru Recompensă, cât și la cel pentru Imunitate. Remus Boroiu a fost cel care a deschis subiectul, după ce s-a întors din captivitate, de la Războinici.

”După vizita lui la Războinici a acumulat niște strategii, mai mult de comportament poate chiar din partea lui Alin. Crede că s-ar putea comporta ca Alin în tabăra Războinicilor pentru că el aduce puncte. Asta rămâne de văzut!”, a fost răspunsul lui Ionuț Iftimoaie pentru Remus Boroiu.

ADVERTISEMENT

O nouă luptă pentru Recompensă și Imunitate marți seară

Emoțiile sunt tot mai strânse, între timp, la Survivor România 2023. Marți seară se desfășoară o nouă ”luptă” pentru Recompensă și Imunitate. Aceasta este amplificată și de mentorii concursului, deoarece toată lumea se așteaptă ca ei să aducă puncte.

Mentorii de la Survivor România 2023 sunt: Alex Delea și Oana Ciocan la ”Războinici”, iar Zannidache și Elena Chiriac la ”Faimoși”. Aceștia au fost selectați să fie mentori după ce au dat dovadă de performanță în sezoanele când au mai participat.

ADVERTISEMENT

”A venit momentul să vă dezvălui că săptămâna viitoare e săptămâna de unificare! Și în acest moment este stop vot. Liniile de vot s-au închis. În săptămâna unificării, nu veți fi singuri în această bornă crucială. Veți avea alături de voi ajutoare. Ni se alătură cei care cândva au plecat de aici, fie cu trofeul, fie în finală. Elena, Oana, Zanni, Delea”, a spus Dan Pavel, prezentatorul emisiunii, săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Un hairstylist român, mort la 44 de ani. Decesul e misterios
Un hairstylist român, mort la 44 de ani. Decesul e misterios
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română