Fotbal intern

Probleme pentru Alex Gonzalez, fotbalistul lui Dinamo! Naţionala Venezuelei poate pierde la masa verde

12.10.2020 | 20:33
Probleme pentru Alex Gonzalez fotbalistul lui Dinamo Nationala Venezuelei poate pierde la masa verde
ADVERTISEMENT

Alexander David Gonzalez, fotbalistul lui Dinamo, are probleme la echipa națională. Venezuela poate pierde la masa verde meciul pe care trebuie să îl joace marţi seară cu naționala Paraguayului.

Fundașul dreapta al lui Dinamo este singurul jucător din lotul „câinilor” convocat să joace pentru echipa națională a țării sale.

ADVERTISEMENT

Venezuela trebuie să întâlnească Paraguay mâine seară, în calificările pentru Campionatul Mondial din 2022, dar o serie de probleme ar putea să anuleze meciul.

Probleme pentru Alex Gonzalez, fotbalistul lui Dinamo! Venezuela poate pierde la masa verde meciul cu Paraguay

Jucătorii din lotul Venezuelei sunt cazați într-un hotel din Merida, orașul în care urmează să întâlnească Paraguayul într-un meci care contează pentru calificările la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

Hotelul a rămas fără curent electric, iar jucătorii nu au aer condiționat, acces la Internet sau lumină în camerele în care sunt cazați, iar autoritățile locale se tem de apariția unei pene generale în timpul meciului.

În aceste condiții, partida ar fi pierdută de Venezuela la masa verde, cu 3-0, iar Paraguay ar bifa prima victorie în această campanie.

ADVERTISEMENT

Venezuela a început modest calificările pentru Mondial

Echipa lui Alexander Gonzalez a început modest campania de calificare, pierzând cu 3-0 meciul din deplasare în compania Columbiei. Gonzalez a fost în lotul care a făcut deplasarea în Columbia, dar nu a prins niciun minut pe teren.

Meciul cu Paraguay poate fi unul extrem de important pentru Venezuela, după debutul slab în această campanie, iar o înfrângere la masa verde ar reprezenta un scenariu foarte neplăcut.

ADVERTISEMENT

Paraguay a remizat în prima rundă, 2-2 acasă cu Peru și se află pe locul al cincilea momentan, cel care duce la barajul de calificare pentru Mondial.

Alexander Gonzalez a strâns 20 de selecții în naționala Venezuelei

Fundașul dreapta al lui Dinamo are 20 de evoluții în partidele oficiale pentru echipa națională și a jucat în opt dintre cele 18 partide din precedenta campanie de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia.

Venezuela a terminat atunci pe ultima poziție în grupa Americii de Sud, cu doar 12 puncte.

Alexander Gonzalez a jucat și la ediția din 2016 a Copa America și a reușit să ajungă cu Venezuela până în sferturile de finală ale competiției, unde a fost eliminată de Argentina, scor 4-1.

Prezența în fazele eliminatorii ale competiției a reprezentat o surpriză, deoarece Venezuela a fost în grupă cu Mexic, Uruguay și Jamaica, reușind să învingă cu 1-0 naționala Uruguayului, într-un meci în care Gonzalez a jucat din minutul al optulea.

Gonzalez, remarcat de Cornel Dinu

Cornel Dinu a scris după eșecul lui Dinamo în derby-ul cu FCSB că Alexander David Gonzalez este unul dintre cei mai buni fundași laterali pe care i-a avut clubul în ultima vreme.

Cu toate acestea, Dinu a remarcat anumite greșeli ale acestuia, mai ales la primele două goluri marcate de către FCSB.

ADVERTISEMENT