Sport

Probleme pentru Andrei Prepeliță la FCSB – FC Argeș 3-2. Fanatik confirmat: „Am simțit o durere mare în ceafă”. Unde a plecat după antrenament. Update exclusiv

Clipe de groază pentru piteșteni. Antrenorului Andrei Prepeliță i s-a făcut rău pe bancă și a fost trimis de medici la vestiare pentru îngrijiri.
03.10.2022 | 15:08
Probleme pentru Andrei Prepelita la FCSB  FC Arges 32 Fanatik confirmat Am simtit o durere mare in ceafa Unde a plecat dupa antrenament Update exclusiv
Andrei Prepeliță a avut nevoie de îngrijiri ,medicale în prima repriză a meciului FCSB - FC Argeș. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
03-10-2022
12:34

Antrenorul lui FC Argeş a plecat la spital după antrenament!

Din informaţiile FANATIK, imediat după antrenamentul de refacere al celor de la FC Argeş, antrenorul Andrei Prepeliţă a plecat la spital pentru a face un computer tomograf, după problemele de sănătate pe care le-a acuzat în timpul meciului cu FCSB. 

03-10-2022
12:13

Andrei Prepeliță explică ce l-a determinat să rămână la vestiare

Antrenorul echipei FC Argeș, Andrei Prepeliță, s-a simțit rău și a cerut sprijinul medicilor în prima repriză a meciului cu FCSB, pierdut de ”violeți” cu 2-3. Tehnicianul nu a scăpat de problemă și a explicat de ce nu a revenit pe banca echipei sale.

”Mă mai doare puțin capul, dar sunt bine, am venit la antrenament. Eu m-am simțit bine, dar, când am țipat la un jucător, am simțit o durere foarte mare la ceafă și vederea a devenit încețoșată.

Durerea era destul de mare și am rămas la vestiar, nu am mai văzut meciul. Am vorbit cu domnul doctor și urmează să fac un consult mai amănunțit. A fost doar tensiunea foarte mare”, a spus Prepeliță, la Digisport.

02-10-2022
22:26

Ce probleme medicale a avut Andrei Prepeliță la FCSB - FC Argeș 3-2

Andrei Prepeliță nu a mai revenit pe bancă în partida FCSB – FC Argeș 3-2. Antrenorul piteștenilor a fost dus la vestiare pentru a fi consultat încă de la mijlocul primei reprize, după ce i s-a făcut rău.

FANATIK a aflat că “Prepe” a avut tensiune 18 cu 10 și puls tahicardic în momentul în care a fost consultat la vestiare. Medicii i-au transmis că ar fi mai bine să nu mai revină pe bancă, pentru a-și proteja sănătatea.

De altfel, finalul partidei a fost unul cu mult dramatism, după ce FCSB a marcat golul victoriei în minutul 87. Asta după ce Garita reușise să egaleze la 2 în minutul 79.

Antrenorul Andrei Prepeliță le-a dat mari emoții colaboratorilor din staff la meciul FCSB – FC Argeș. Tehnicianul a suferit un puseu de tensiune și a avut nevoie de intervenția echipei medicale.

Andrei Prepeliță, probleme cu tensiunea

Tensiunea meciului FCSB – FC Argeș a fost resimțită din plin de tehnicianul piteștenilor. Lui Andrei Prepeliță i s-a făcut rău la jumătatea primei reprize.

ADVERTISEMENT

Medicii prezenți la Arena Națională au intervenit prompt, i-au luat tensiunea și l-au trimis la vestiare pentru a-i acorda îngrijiri de specialitate, pentru a se evita alte complicații.

Vezi AICI momentul în care Andrei Prepeliță este condus la vestiare de echipa medicală, în minutul 27 al meciului FCS – FC Argeș, la scorul de 1-1.

ADVERTISEMENT

Andrei Prepelita

Duelul dintre vicecampioana României și gruparea din Trivale a avut de toate. Oaspeții au deschis scorul în minutul 5, prin Calcan care a finalizat în forță într-o situație de unu la unu cu Târnovanu.

Roș-albaștrii au restabilit egalitatea în minutul 11, după o fază în care Andrea Compagno și-a arătat clasa de atacant. Italianul nu s-a pierdut cu firea, a driblat scurt și a șutat pentru 1-1.

ADVERTISEMENT

36 de ani are Andrei Prepeliță. El a fost numit pe banca celor de la FC Argeș în ianuarie 2021. În sezonul trecut gruparea piteșteană a evoluat în play-off-ul SuperLigii.

Andrei Prepeliță, al doilea tehnician care are probleme medicale în timpul unui meci

FC Argeș este departe de așteptările suporterilor și ale finanțatorilor, iar acest lucru a creat o stare de tensiune care putea să ducă la o tragedie. Andrei Prepeliță nu este primul tehnician care trece prin astfel de clipe de coșmar.

ADVERTISEMENT

În iulie 2019 Eugen Neagoe, la vremea amintită antrenor al echipei Dinamo, a suferit un infarct în timpul unui meci cu Universitatea Craiova.

Antrenorului i s-a făcut rău, a chemat medicul, dar mai înainte ca acesta să apuce să-i acorde primul ajutor, Neagoe s-a prăbușit pe banca de rezerve.

Meciul a fost întrerupt și tehnicianul transportat de urgență la spital. Din fericire fostul fotbalist a fost stabilizat la timp și a trecut cu bine peste momentul care putea să-i curme viața.

ADVERTISEMENT