Fotbal intern

Probleme pentru Astra Giurgiu. Patronul Ioan Niculae ar fi în stare critică din cauza COVID-19

28.11.2020 | 14:50
Probleme pentru Astra Giurgiu Patronul Ioan Niculae ar fi in stare critica din cauza COVID19
Probleme pentru Astra Giurgiu. Patronul Ioan Niculae ar fi în stare critică din cauza COVID-19
ADVERTISEMENT

După ce FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ioan Niculae a plătit salariile jucătorilor, o veste proastă dă din nou peste cap situația clubului Astra. Patronul s-ar afla în stare grav, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. 

Ioan Niculae este internat la spitalul „Victor Babeș” din București și a ajuns să fie intubat la Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Patronul Astrei Giurgiu s-a infectat și el, după ce la clubul de pe malul Dunării au existat foarte multe cazuri în ultimele luni.

Ioan Niculae, internat la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu noul coronavirus

În vârstă de 66 de ani, omul de afaceri ar duce o adevărată luptă pentru a-și salva viața, conform Gândul. Publicația anunță că Niculae este internat la Terapie Intensivă și respiră doar prin intermediul aparatului de oxigen.

ADVERTISEMENT

„Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, a declarat un membru al personalului medical de la „Victor Babeș”, potrivit aceleiași surse.

Ioan Niculae este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România și deține clubul Astra Giurgiu încă din vremea în care formația evolua pe stadionul „Astra”, din Ploiești.

ADVERTISEMENT

Dezastru cu virusul la Astra. Și fotbaliștii și conducătorii au fost afectați

Ioan Niculae și soția omului de afaceri s-au infectat cu noul coronavirus la începutul lunii noiembrie. Din nefericire, patronul Astrei nu a reușit să scape de boală. Dimpotrivă, forma severă a virusului l-a afectat puternic pe cel care acum se luptă pentru a supraviețui.

La Astra, și fotbaliștii au fost infectați de coronavirus, iar în urmă cu o lună, meciul cu Dinamo a fost amânat ca urmare a focarului de coronavirus apărut la club. Chiar dacă cele mai multe dintre testele efectuate inițial s-au dovedit a fi false, cel puțin patru fotbaliști au fost cu adevărat infectați.

ADVERTISEMENT

Și Dani Coman a avut coronavirus. Președintele clubului giurgiuvean a fost și el în izolare și a povestit chinurile prin care a trecut pe parcursul perioadei în care a fost infectat.

„În acest moment, mă simt bine, am trecut de perioada critică. Însă, au fost câteva zile foarte grele în care starea de sănătate a fost precară. Au fost momente când nu credeam că-mi mai revin”, a mărturisit Dani Coman.

ADVERTISEMENT