Probleme pentru campioni! Demisii la Giurgiu înainte de Astra-Copenhaga

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
25/07/2016, 17:46
Probleme pentru campioni! Demisii la Giurgiu înainte de Astra-Copenhaga

Deşi a reuşit să cîştige titlul de campioană a României în sezonul 2015-2016, Astra Giurgiu nu reuşeşte să scape de datorii.

Jucătorii din lotul antrenat de Marius Şumudică întîmpină probleme financiare, iar banii de la UEFA şi din drepturile TV nu au fost suficienţi pentru ca oficialii echipei ă plătească datoriile pe care le-au acumulat pe toată perioada în care Ioan Niculae nu a fost aproape de formaţia din Giurgiu.

Nu doar jucătorii au întîminat probleme în ceea ce priveşte banii, ci şi angajaţii clubului Astra Giurgiu, iar unii dintre ei au decis să demisioneze. Trei dintre jucătorii care lucrează la stadionul din Giurgiu au anunţat conducerea că demisionează, toate acestea după ce nu şi-au primit salariile de 10 luni. Alţi trei au ajuns la un acord  cu oficialii Astrei să rămînă pentru a pregăti meciul din preliminariile Ligii Campionilor cu FC Copenhaga, de miercuri, ora 20:30, iar după aceea vor pleca.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×