Fotbal intern

Probleme pentru CFR în Spania! Zona în care este cantonamentul clujenilor, sub cod portocaliu din cauza furtunii Gloria. Amicalul ardelenilor cu Ferencvaros, amânat. EXCLUSIV

20.01.2020 | 16:26
Probleme pentru CFR in Spania Zona in care este cantonamentul clujenilor sub cod portocaliu din cauza furtunii Gloria Amicalul ardelenilor cu Ferencvaros amanat EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

CFR are parte de probleme la care nu se aștepta în Spania. Estul țării iberice, în care se află și Oliva Nova, unde clujenii sunt cantonați, a intrat sub cod portocaliu din cauza furtunii Gloria. Jucătorii lui Dan Petrescu au avut probleme din cauza vântului la antrenamentul de duminică dimineață, iar amicalul cu Ferencvaros, ce trebuie să se joace luni de la ora 18:30, este în pericol.


UPDATE, ora 16:26. Amicalul dintre CFR Cluj şi Ferencvaros a fost amânat din cauza furtunii Gloria. Ardelenii vor juca următoarea partidă de pregătire marți, 21 ianuarie, de la ora 16:00 (ora României), cu formația germană SV Wehen Wiesbaden.

ADVERTISEMENT


Probleme pentru CFR Cluj în Spania

Ministerul Afacerilor Externe a emis, sâmbătă seara, o atenționare de călătorie în Spania, estul țării fiind sub cod portocaliu din cauza intemperiilor provocate de furtuna Gloria.

Delegația celor de la CFR este în cantonament în localitatea Oliva Nova, care se află printre zonele efectate de furtuna Gloria și începe să le pună probleme clujenilor.

ADVERTISEMENT

Ședința de pregătire susținută duminică dimineață sub comanda lui Dan Petrescu nu s-a putut desfășura în condiții normale, din cauza vântului puternic, iar amicalul cu Ferencvaros este în pericol.

Campioana urmează să întâlnească formația maghiară luni, de la ora României 18:30, la Benidorm, un oraș aflat în vecinătatea resort-ului în care clujenii sunt cazați, dar partida ar putea să nu se dispute din cauza condițiilor meteorologice.

ADVERTISEMENT

CFR, înfrângere în primul amical

CFR Cluj a început cu o înfrângere seria partidelor de pregătire din Spania. Formația lui Dan Petrescu a fost învinsă de Holstein Kiel, locul 10 în Zweite Bundesliga, cu 1-2.

Pentru CFR, cel puțin conform programului stabilit, ar urma meciuri amicale cu Ferencvaros, luni, FC Dundalk (Irlanda), pe 22 ianuarie, și cu Emelec (Ecuador), trei zile mai târziu.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dan Petrescu vor sta până pe 25 ianuarie în cantonamentul de la Oliva Nova, iar la revenirea în România urmează să pregătească primul meci oficial din 2020, programat pe 2 februarie împotriva celor de la FCSB.

După jocul cu rivala la titlu din ultimele două stagiuni, clujenii vor disputa ultimele trei partide ale sezonului regulat, cu Gaz Metan, Viitorul și Craiova și „dubla” cu Sevilla din șaisprezecimile Europa League.

ADVERTISEMENT
Tags: