Life

Probleme pentru Cristina Ich după ce a devenit virală pe TikTok. Iubita lui Piți Jr., în război cu urmăritorii

Cu ce probleme se confruntă Cristina Ich de când și-a făcut cont de TikTok? Iubita lui Alex Pițurcă le-a răspuns celor care o critică și le-a promis că va deveni virală pe platformă.
15.06.2022 | 13:08
Probleme pentru Cristina Ich dupa ce a devenit virala pe TikTok Iubita lui Piti Jr in razboi cu urmaritorii
Cristina Ich a primit numeroase critici după ce a început să fie activă pe TikTok. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Ich a trecut de la Instagram la TikTok, însă primirea nu a fost una călduroasă. Iubita lui Alex Pițurcă a primit numeroase critici pentru videoclipurile pe care a ales să le publice. Frumoasa șatenă a răspuns comentariilor răutăcioase și nu s-a lăsat afectată de vorbele celor care nu o au la suflet.

Cristina Ich, probleme după ce a intrat pe TikTok. Iubita lui Alex Pițurcă, conflict cu publicul

Cristina Ich este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România. Pe Instagram este urmărită de 827.000 de persoane, iar acum, frumoasă șatenă a decis să-și încerce norocul și pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Cu toate că are contul deschis din luna martie a anului trecut, atunci când a publicat două videoclipuri în care apare alături de Emil Rengle, iubita lui Piți Jr. a devenit cu adevărat activă pe platformă abia în ultimele zile.

Astfel, frumoasa șatenă s-a filmat folosind pe fundal sunete devenite deja virale și a publicat imaginile, din punctul său de vedere, amuzante.

ADVERTISEMENT
@ichliebeichReggaeton Baby 😂 I’m tryin’, I’m tryin:)♬ Si Quieren Frontear – DUKI & De La Ghetto & Quevedo

„Nu vă dați seama că jigniți majoritatea femeilor? Mai bine creez controversă decât lumea să nu simtă nimic”

Publicul, însă, nu a primit-o cu brațele deschise, iar Cristina Ich s-a confruntat cu mai multe comentarii răutăcioase. Mai mult, i s-au adus și injurii, iar o persoană i-a transmis că ar trebui să stea „potolită”, pentru că este mult prea în vârstă pentru TikTok. Frumoasa șatenă s-a aprins imediat și, în stilul său caracteristic, i-a răspuns urmăritoarei respective și celor care sunt în asentimentul său.

„Cum să am 100 de ani? Este incredibil așa ceva? Nu vă dați seama că jigniți majoritatea femeilor care sunt trecute de 30 și ceva de ani? Voi sunteți nebune? Sunt și oameni în vârstă pe TikTok?

ADVERTISEMENT

Trebuie să mă placă lumea? Trebuie să le placă fizicul meu? N-am înțeles. Înainte mă enervam, dar m-am copt. Totuși, am 10 ani de online. Mai bine creez controversă decât lumea să nu simtă nimic și să fie indiferentă. Și ura este un sentiment”, a spus Cristina Ich pe Instagram. 

Cristina Ich nu se teme de critici

Cristina Ich le-a promis celor care nu o plac că tocmai criticile lor o ambiționează să fie și mai activă pe TikTok și să devină virală.

ADVERTISEMENT
@ichliebeichLc waikiki🤣♬ LC Waikiki Manea Remix – r0neko

„Dar dacă tot am primit reacții, și negative, că alea sunt importante, vă promit că o să devin virală pe TikTok. Abia aștept să aveți subiect de bârfă și de hate”, a transmis Ich.

„Sunteți niște capre atât de rele”

Cu toate că se poate spune că dorința i-a fost îndeplinită, iar oamenii au continuat să-i spună că nu i se potrivesc acel tip de videoclipuri, Cristina Ich nu s-a arătat deloc încântată.

ich tiktok hate
Mesajele primite de Cristina Ich după ce s-a apucat de TikTok.
Foto: Instagram

„Unele dintre voi, chiar nu aveți ocupație? Adică, sunt eu penibilă, nu ești tu. Eu pot să fac ce vreau. Care e problema ta? Dacă invidia ar durea, ați fi toate la urgențe.(…) Sunteți niște capre atât de rele, atât de veninoase, niște șerpi, ca niște omizi, ca niște căpușe veninoase. Despre asta e vorba pe TikTok, să fii penibil. Acolo este Jihadul”, a reacționat Cristina Ich.

Totodată, „nora” lui Victor Pițurcă se așteaptă ca și reacțiile celor care o cunosc să fie asemănătoare cu cele primite deja.

„Cele mai șocate cred că au fost pipițele astea de pe Nordului, care mă cunosc. Sunt aici niște femei de afaceri, se întâlnesc la masă și se mai sună, ‘Fată, ai văzut ce face aia?’. Ele sunt foarte ocupate”, a susținut șatena.

ADVERTISEMENT