Fotbal intern

Probleme pentru CSA Steaua. Contract de 77.000 de euro acordat fără licitație

08.01.2019 | 18:59
Probleme pentru CSA Steaua Contract de 77000 de euro acordat fara licitatie

Dacă în plan sportiv se bucură de rezultate excelente cu secția de fotbal la nivelul Ligii a 4-a, CSA Steaua primește atenție nedorită în plan administrativ.

Cei de la Jurnalul au descoperit faptul că în luna martie a anului trecut CSA a achiziționat de la o firmă deținută de fiica politicianului Vasile Blaga, servicii de escortă şi asistenţă medicală de urgenţă pentru evenimente sportive în care clubul a fost implicat.

Contract de 77.000 de euro acordat fără licitație la CSA Steaua

Astfel, suma totală la care s-a ajuns a fost de 77.000 de euro achitați de CSA către firma respectivă, în condițiile în care legea nu permite cumpărări directe din bani publici, fără licitație, mai mari de 30.000 de euro.

În precedentul sezon, CSA Steaua a ratat toate obiectivele puse în joc în detrimentul rivalei Rapid, în fața căreia a pierdut atât promovarea în Liga a 3-a, cât și finala Cupei României, faza pe București.

Steaua domină în Liga a 4-a

Sezonul actual este mult mai ușor pentru băieții lui Marius Lăcătuș, ținând cont că aceștia nu beneficiază de o rivală pe măsură. Steaua e lider în Liga a 4-a, cu 14 victorii și o remiză obținute în 15 etape. Golaverajul este încă și mai spectaculos: 98 de goluri marcate și numai două goluri primite.

Dacă promovarea în Liga a 3-a pare doar o chestiune de timp în acest moment, rămâne de văzut câți bani vor fi dispuși să investească cei de la CSA în secția de fotbal la vară. Nivelul Ligii a 3-a este unul mult mai ridicat.

CSA speră să obțină însă o sumă importantă de bani din procesul cu Gigi Becali pentru folosirea mărcii Steaua, acolo unde solicită daune de 37 de milioane de euro.

Tags: