Sport

Dani Alves va fi judecat pentru viol. S-a stabilit data procesului

La aproape un an de când a fost arestat pentru agresiune sexuală, Dani Alves a fost inculpat oficial și va fi judecat. Procesul va avea loc în februarie 2024.
20.12.2023 | 19:20
Dani Alves va fi judecat pentru viol Sa stabilit data procesului
Dani Alves a cerut să apară din nou în fața instanței, luni 17 aprilie. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
20-12-2023
17:23

Dani Alves va fi judecat în februarie pentru viol

Procesul fotbalistului brazilian Dani Alves, acuzat de o tânără că a violat-o într-o discotecă în decembrie 2022, va avea loc în perioada 5-7 februarie.

Alves, în vârstă de 40 de ani, fost jucător la FC Barcelona și PSG și fost internațional brazilian, este în arest preventiv din ianuarie într-o închisoare din apropiere de Barcelona.

Parchetul a cerut ca el să fie condamnat la 9 ani de închisoare. Procurorii, care l-au acuzat de ”agresiune sexuală” – o categorie penală care include violul în Spania – au cerut, de asemenea, ca reclamanta să fie despăgubită cu 150.000 de euro și ca lui Alves să i se ”interzică să se apropie” de ea timp de 10 ani.

27-11-2023
16:50

Dani Alves rămâne în închisoare

Fostului jucător brazilian Dani Alves, care așteaptă să fie judecat pentru viol în Spania, i-a fost respinsă a treia cerere de eliberare provizorie.

Conform L’Equipe, judecătorul de instrucție a considerat că riscul ca acesta să fugă din Spania este prea mare.

Încarcerat în apropiere de Barcelona din 20 ianuarie, brazilianul în vârstă de 40 de ani a fost acuzat de o tânără că a violat-o la sfârşitul lunii decembrie în toaleta unui club de noapte din oraşul catalan. Parchetul spaniol a cerut nouă ani de închisoare pentru Alves.

Acuzat de ”agresiune sexuală”, o categorie penală care include violul în Spania, el urmează să fie judecat în acest caz la o dată care nu a fost încă stabilită.

14-11-2023
17:21

Dani Alves va fi judecat pentru viol

Tribunalul din Barcelona a închis ancheta în cazul presupusei agresiuni sexuale comise de Daniel Alves, iar fotbalistul va fi judecat pentru faptele de care este acuzat.

Conform publicației El Mundo, într-o ordonanță de trimitere în judecată emisă de Tribunalul din Barcelona, s-a concluzionat că declarațiile victimei și ale martorilor, precum și rapoartele de expertiză, au furnizat suficiente probe pentru a-l trimite pe inculpat în judecată pentru agresiune sexuală.

Apărarea și acuzarea au la dispoziție 5 zile pentru a argumenta dacă Dani Alves ar trebui să fie achitat sau condamnat și, în caz afirmativ, ce pedeapsă consideră că ar trebui să i se aplice. Se pare că acuzarea va cere o pedeapsă între 8 și 10 ani de închisoare.

Abia la finalul acestei proceduri, dacă acuzațiile vor fi menținute, se va stabili o dată pentru proces. Avocatul fostului internațional brazilian a cerut anularea procedurii și respingerea cazului. În plus, Dani Alves a cerut din nou să fie eliberat provizoriu în așteptarea procesului.

Într-un înscris prezentat instanței, avocata brazilianului consideră că procesul este nul de drept și cere ca cei 150.000 de euro depuși în instanță să fie dați victimei drept despăgubire.

În acest fel, lui Alves i s-ar aplica o circumstanță atenuantă de înaltă calificare și pedeapsa ar putea fi redusă la închisoare timp doi ani, dintre care acesta ar fi ispășit deja aproape unul. Procuratura s-a opus acestei măsuri, în timp ce Parchetul trebuie să se pronunțe.

31-07-2023
19:54

Dani Alves va fi judecat pentru viol

Judecătorul Concepcion Canton care se ocupă de cazul în care Dani Alves este acuzat de viol a considerat că există toate premisele pentru începerea procesului.

Conform As, magistratul a decis că există dovezi clare care să arate că fotbalistul a agresat sexual o tânără de 23 de ani. Data procesului nu a fost încă stabilită, iar acuzaţiile aduse lui Dani Alves vor fi aceleaşi cu cele menţionate în anchetă, şi anume ”infracţiunea de agresiune sexuală”.

Judecătorul l-a convocat miercuri pe fotbalist la o audiere pentru a-i notifica procesul şi a ataşat la deschiderea procedurii o cauţiune de 150.000 de euro, care nu este menită să îi permită jucătorului să iasă din închisoare, ci impusă ca o garanţie care să fie avansată pentru a acoperi eventualele daune.

Dacă nu există circumstanţe agravante, jucătorul ar putea fi condamnat la 12 ani de închisoare, iar o decizie finală în acest caz este așteptată anul viitor.

24-06-2023
09:55

Dani Alves, dezamăgit de Xavi

Aflat în arest preventiv după ce a fost acuzat că a violat o tânără într-un club de noapte din Barcelona, Dani Alves a oferit primul interviu din închiasoare în care face dezvăluiri uluitoare.

”Am decis să dau acest interviu, primul meu interviu de când sunt aici, pentru ca oamenii să ştie ce gândesc, pentru ca ei să cunoască povestea bazată pe ceea ce am trăit în acea dimineaţă în acea baie.

În acea dimineaţă devreme, când femeia cu care am problema iese din baie în spatele meu, eu rămân o vreme lângă masa mea. Nu stau mult timp pentru că era târziu. Sunt cu prietenul meu Bruno şi sunt abordat de alte persoane înainte de a pleca.

Când părăsesc clubul prin coridorul de ieşire, ştiu din imagini că trec pe lângă locul unde femeia plânge. Eu nu am văzut-o. Dacă aş fi văzut-o plângând, m-aş fi oprit să o întreb ce se întâmplă.

Iar în acel moment, dacă cineva din conducerea discotecii m-ar fi rugat să aştept pentru că o tânără susţine că am agresat-o sexual, nu m-aş fi dus acasă. În aceeaşi seară m-aş fi dus la secţia de poliţie pentru a clarifica ce s-a întâmplat.

Nimeni nu mi-a spus nimic acolo. Am plecat liniştit de la Sutton. Am ajuns acasă. Am făcut un duş pentru că soţia mea dormea deja şi îmi era ruşine de infidelitatea mea. M-am spălat de furie. M-am culcat în alt pat.

Mă întorceam în Mexic două zile mai târziu pentru a juca şi s-a publicat în unele media că o tânără îl acuza pe Dani Alves de agresiune sexuală. Am sunat-o pe avocata mea, Miraida Puentes. Ea s-a consultat cu Mossos şi cu instanţele de judecată şi m-a asigurat că nu există nicio plângere şi că puteam să călătoresc şi să plec din Spania liniştit. De aceea am plecat”, a declarat Dani Alves, conform publicației Sport.

Fotbalistul brazilian s-a arătat dezamăgit de declrațiile făcute de antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, și a dezvăluit că nu are niciun prieten în fotbal.

”Când am auzit ce a spus Xavi, am plâns. Mi-ar fi plăcut să pun mâna pe un telefon şi să-l sun şi să-i spun: ‘Mulţumesc, mulţumesc, dar să nu mai faci asta niciodată. Să nu mai spui nimic. Te rog să uiţi de mine, voi avea grijă de mine, nu-ţi face griji’.

Nu mi-a lipsit niciun prieten, nici măcar unul. Îți mai spun că toţi cei cu care am jucat fotbal nu sunt prietenii mei… Am alți prieteni, dar închisoarea nu este un loc pentru ei. Nici pentru copiii mei, nici pentru părinţii mei, nici pentru soţia mea…, deşi în cele din urmă am stat atâtea luni încât i-am lăsat să mă viziteze”, a mai spus Alves.

13-04-2023
06:50

Dani Alves a cerut să apară din nou în fața instanței, luni 17 aprilie. Este a cincea mărturie

De la începutul cazului, Dani Alves și-a schimbat de patru ori mărturia. Și a trecut, rând pe rând, de la faptul că nu o cunoaște pe cea care l-a acuzat până la a accepta că a avut loc un act sexual.

Presa spaniolă scrie însă că telenovela nu s-a încheiat. La cererea apărării, Alves va apărea din nou în fața instanței, luni, 17 aprilie, pentru a depune o nouă mărturie. Cea de-a cincea. 

12-02-2023
13:46

Joana Sanz, soția lui Dani Alves, mesaj apăsător pe rețelele de socializare

Joana Sanz, soția lui Dani Alves, se află într-o situație delicată după ce în urmă cu o lună mama sa s-a stins din viață. Tot în aceeași perioadă, soțul ei a fost reținut, fiind acuzat de agresiune sexuală. Tânăra în vârstă de 29 de ani a postat un mesaj răscolitor pe rețelele de socializare. 

„În urmă cu fix o lună a trebuit să iau cea mai grea decizie din viața mea: să te las să pleci. Încă am senzația că, atunci când ajung acasă, o să mă primești cu entuziasm. Doare atât de tare să-ți simt mirosul și să nu te ascult.

Am atât de multă nevoie de îmbrățișarea ta, să te văd că râzi sau că dansezi… Am nevoie de bucuria ta. Mi-ai spus să nu plâng și promit că voi face tot posibilul să nu fac asta.

Trăiesc cele mai agitate zile, dar frigul acela interior mă însoțește mereu… Si uneori, mă rupe în mii de bucăți. Mă simt singură, stii? Mi-ai spus că oriunde aș fi, vei fi cu mine, dar nu te simt. Mulți oameni mă vor iubi și mă vor aprecia, dar dragostea de mamă este unică”, a scris Joana Sanz pe Instagram. 

În finalul mesajului, soția lui Dani Alves a ținut să facă un apel către urmăritori și către mass-media prin care cere să nu fie judecată. „Nu mă pedepsi și nu mă judeca dacă mă vezi dansând sau zâmbind, doar încerc să-mi vindec rănile în modul meu.

Într-un fel în care-mi este bine, cum și-ar dori și mama”, a mai scris Joana Sanz, care este pregătită să se despartă de Dani Alves, reținut de poliție, fiind acuzat că a agresat la finalul anului trecut o tânără într-un club de noapte. 

09-02-2023
11:36

Dani Alves a recunoscut că a avut loc un act sexual

Încarcerat sub acuzația de viol, Dani Alves și-a schimbat din nou declarația în fața judecătorului și a recunoscut că a existat un act sexual cu penetrare.

Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Carlos Quilez, la emisiunea ”Y Ahora Sonsoles”. ”Știm din informațiile care apar în sumar că a existat penetrare. Când fata a ieșit din baie și a zis ‘o persoană faimoasă m-a penetrat’ și a spus-o așa. Exact în acest mod s-a exprimat.

Asta înseamnă că versiunea ei e credibilă din punct de vedere al faptului că ea a vorbit despre viol prin penetrare și cu ejaculare. Asta implică faptul că ar fi trebuit să fie un act violent al lui, în cazul în care are dreptate și spune adevărul în proporție de 100%.

Aceste rapoarte deja le-a recunoscut chiar Dani Alves când a confirmat că s-a consumat actul sexual prin penetrare”, a spus jurnalistul.

Dani Alves și-a schimbat de patru ori versiunea până acum, justificând că a făcut asta pentru a ascunde infidelitatea față de soția sa, modelul Joana Sanz. În prima declarație, brazilianul a spus că nu o cunoștea pe tânără, apoi a recunoscut că i-a oferit o băutură și a vorbit cu ea, iar mai apoi a spus că au existat niște atingeri între ei.

30-01-2023
08:34

Mesajul lui Dani Alves din închisoare

Dani Alves, care se află în arest preventiv după ce a fost acuzat de viol, a transmis un prim mesaj din închisoare și afirmă că este pregătit pentru orice se va întâmpla.

”Voi accepta ce vine. Am plecat de acasă când abia aveam 15 ani. Am depășit în viața mea situații foarte dificile și complicate. Aceasta va fi încă una care va trece. Nimic nu mă sperie”, ar fi spus brazilianul, conform La Vanguardia.

La finalul săptămânii trecute Dani Alves a luat parte la un meci de fotbal în închisoarea Brians 2. Întâlnirea a creat multă vâlvă în spatele gratiilor, fiind urmăită de aproape toți deținuții, de paznici și de conducerea penitenciarului.

28-01-2023
09:45

Dani Alves, coleg de celulă cu fostul bodyguard al lui Ronaldinho

Dani Alves, aflat în detenție după ce a fost acuzat de viol de o tănără de 23 de ani, împarte celula cu un alt brazilian, Coutinho, fost bodyguard al celebrului fotbalist Ronaldinho.

Conform cotidianului catalan Sport, responsabilii închisorii au dorit ca Dani Alves să stea în celulă cu o persoană de încredere. Bodyguardul va î ncerca să-l facă pe fotbalist să se acomodeze mai repede cu ce înseamnă închisoarea.

Fostul jucător al echipei FC Barcelona a primit la intrarea în penitenciar suma de 100 de euro pentru a putea face cumpărături de la economatul din clădire. Dani Alves şi-a cumpărat patru conserve de ton, patru iaurturi, un şampon, un deodorant şi băuturi energizante.

Deocamdată, fotbalistul brazilian a decis să nu aibă televizor pentru a evita să vadă ştirile din afară care ar putea fi despre cazul său. Unii deţinuţi se tem că vizitele lor vor fi întârziate sau amânate din cauza reţinerii jucătorului, care ar primi şi tratament favorabil cu vizite în afara orelor stabilite.

Avocatul care îi conduce apărarea, Cristobal Martell, a găsit o explicaţie pentru contradicţiile clientului său. Avocatul susţine că jucătorul a tăcut la început şi a povestit mai multe versiuni ulterior, condiţionat de teama că soţia sa ar afla că a înşelat-o.

În schimb, la un moment dat în declaraţia sa, Alves a spus chiar că, dacă nu şi-a asumat faptele, a fost pentru a ”proteja” tânăra. El a mai spus că ea a fost cea care a venit la el când era la toaletă şi că, după surpriza iniţială, a decis să ”meargă mai departe”.

Deşi în cele din urmă a recunoscut că au existat relaţii sexuale, Alves a spus că a fost vorba doar de sex oral şi nu a făcut referire la penetrare, victima susţinând că acest lucru s-a produs cu violenţă. Contrar relatării inculpatului sunt urmele de lichid seminal identificate de poliţie în baie, dar şi cele găsite pe rochia şi lenjeria intimă a tinerei.

26-01-2023
12:57

Dani Alves riscă până la 12 ani de închisoare dacă este găsit vinovat

Avocatul presupusei victime a lui Dani Alves, Ester Garcia Lopez, a vorbit despre cazul de viol care îl are protagonist pe fotbalistul brazilian Dani Alves. Omul legii susține că victima refuză orice compensație financiară, mai mult decât atât, aceasta trebuie să se supună unui tratament împotriva bolilor infecțioase pentru că fostul fotbalist al Barcelonei nu ar fi folosit prezervativul în timpul presupusului viol.

Totodată, avocatul presupusei victime a precizat că o altă femeie a fost atinsă de Dani Alves în noaptea de 30 spre 31 decembrie. „Este un caz cu mai multe probe decât de obicei și nu cred că se datorează faptului că învinuitul este o persoană publică.

Clientul meu a părăsit clubul de noapte în ambulanță și asta arată deja cât de gravă a fost acțiunea”, a declarat avocatul presupusei victime, citat de RMC Sport

„Spitalul a prescris un tratament complet care vizează evitarea oricărui tip de boală infecțioasă și contagioasă, pentru că nu s-a folosit prezervativul. Ea are și un tratament farmacologic cu anxiolitice pentru a putea dormi, dar mi-a spus că nu a putut dormi de la mărturie”, a mai spus Ester Garcia Lopez.

De asemenea, avocatul a precizat că presupusa victimă nu vrea compensații financiare, ci vrea ca Dani Alves să intre în închisoare. „Ester, sunt norocoasă să am condiții bune de viață și nu vreau compensații, vreau închisoare”, ar fi spus clienta avocatului Ester Garcia Lopez.

În primă fază, Dani Alves a mărturisit că nu o cunoaște pe tânăra în vârstă de 23 de ani. Ulterior, fotbalistul brazilian a declarat că a văzut-o pe fată în club, în acea noapte, însă nu s-a întâmplat nimic, ca mai apoi el să recunoască faptul că a întreținut relații sexuale cu victima. 

Dani Alves, dacă este găsit vinovat, riscă 4 ani de închisoare pentru fapte de agresiune sexuală și până la 12 ani dacă acțiunile sunt clasificate drept viol. 

23-01-2023
19:04

Dani Alves a fost transferat într-o altă închisoare de lângă Barcelona

Acuzat de viol şi aflat în arest preventiv, fotbalistul brazilian Dani Alves a fost transferat într-o închisoare de lângă Barcelona, ​​cu celule mai mici.

Conform rtve.es, pentru a asigura mai bine siguranţa şi buna funcţionare a pavilioanelor penitenciarelor în care locuiesc deţinuţii, autorităţile penitenciare catalane au decis să-l transfere pe jucătorul de 39 de ani la închisoarea Brians 2, alăturată celei în care se afla până atunci.

Această închisoare găzduieşte mai mulţi deţinuţi, dar clădirile în care sunt încarceraţi sunt mai mici, cu o medie de 80 de deţinuţi pe unitate faţă de aproximativ 200 în Brians 1.

Această dimensiune mai mică se pretează mai bine pentru a găzdui deţinuţi celebri precum Dani Alves, au indicat surse penitenciare, asigurând că la originea acestui transfer nu a fost niciun incident.

După ce a fost supus unei evaluări de către agenţii noului centru, brazilianul ar urma, în principiu, să împartă o celulă cu un alt deţinut pentru următoarele zile.

21-01-2023
14:35

Joana Sanz, soția lui Dani Alves, postare emoționantă pe rețelele de socializare

Joana Sanz, a doua soție a lui Dani Alves cu care este măritată din 2017, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare prin care dezvăluie momentele foarte grele prin care este nevoită să treacă în ultima perioadă. 

Soția fotbalistului arestat în Barcelona din cauza acuzațiilor privind agresiunea sexuală a precizat că mama ei a murit recent din cauza unei boli incurabile. De asemenea, Joana Sanz a făcut referire la momentele cumplite prin care trece după ce Dani Alves a fost arestat în Barcelona. 

„Rog presa care stă în fața casei mele să-mi respecte intimitatea în aceste momente. Mama mea a murit acum o săptămână, abia am început să înțeleg că ea nu mai este, acum sunt chinuită de situația soțului meu. 

Am pierdut unicii doi stâlpi ai vieții mele, aveți un pic de empatie în loc să căutați atâtea știri în durerea altora. Mulțumesc”, a declarat Joana Sanz pe rețelele de socializare. 

Judecătoarea care se ocupă de cazul lui Dani Alves a dezvăluit că l-a arestat preventiv, deoarece există riscul ca fundașul dreapta să fugă din Spania. 

Omul legii s-a conformat mărturisirilor șocante făcute de victimă și a decis să-l oblige pe Dani Alves să își petreacă noaptea la penitenciarul Brians 1, din Catalunya. 

Dani Alves are dublă naționalitate, brazilană și spaniolă, iar în țara din America de Sud nu există convenție de extrădare cu Spania. Fostul mare fotbalist al Barcelonei, deși a negat acuzațiile care i-au fost aduse, riscă închisoare între 4 și 12 ani, anunță presa spaniolă. 

20-01-2023
21:44

UNAM Pumas i-a reziliat contractul lui Dani Alves

UNAM Pumas, clubul din Mexic la care este legitimat Dani Alves, nu a rămas indiferent față de scandalul prin care trece fostul fotbalist al Barcelonei. Arestat preventiv, jucătorul brazilian a mai primit o lovitură. 

Formația din Mexic a decis să-i rezilieze contractul, deși Dani Alves mai avea înțelegere cu mexicanii încă șase luni. Președintele clubului a făcut anunțul oficial prin intermediul unei conferințe de presă. 

„Referitor la procesul în care este implicat jucătorul Dani Alves, motiv pentru care a fost reținut în Spania, noi am decis să comunicăm următoarele: clubul nostru a luat hotărârea de a încheia relația contractuală cu jucătorul Dani Alves, pentru cauză justă, începând din această zi.

Odată cu această decizie, clubul își întărește angajamentul de a nu tolera astfel de fapte din partea oricărui membru al acestei instituții, oricine ar fi el, fapte care contravin spiritului și valorilor clubului.

Acest club este o instituție care promovează respectul, integritatea, demnitatea și profesionalismul pe teren și în afara lui, din partea jucătorilor, pentru că ei sunt modele în viețile lor în Mexic și oriunde în lume.

Noi nu putem permite o conduită a oricărei persoane care să lezeze filosofia noastră, filosofie care a constituit un exemplu de-a lungul istoriei, în antrenamentele și în dezvoltarea tinerilor sportivi din țara noastră”, a declarat Leopoldo Silva, președintele UNAM Pumas.

20-01-2023
18:08

Detaliile teribile ale victimei care-l acuză pe Dani Alves de agresiune sexuală

Dani Alves a fost arestat preventiv în Spania pentru că a fost acuzat de viol de o tânără în vârstă de 23 de ani la capătul unui incident petrecut într-un club de noapte din Barcelona. 

Jurnaliștii spanioli de la sport.es au publicat o variantă amplă a mărturiilor făcute publice de victimă care a susținut că Dani Alves a trântit-o la pământ și a supus-o agresiunilor fizice și sexuale. 

În vârstă de 23 de ani, victima a petrecut în Sutton Club din Barcelona în noaptea de 30 decembrie 2022 alături de alte două prietene. Cele trei prietene au fost abordate de un chelner care le-a comunicat să meargă în altă zonă a clubului, acolo unde au fost invitate de alți clienți. 

Inițial, cele trei prietene au refuzat invitația, însă chelnerul a revenit comunicându-le că le caută un prieten. În cele din urmă, cele trei fete au mers și au fost întâmpinate de două femei și doi bărbați, unul dintre ei fiind Dani Alves. 

„Dani, care joacă petanque (n.r. este un joc al cărui scop este de a arunca bilele de metal cât mai aproape de o țintă, o mică bilă de lemn colorată) la o echipă din L’Hospitalet de Llobregat”, a fost prezentarea pe care și-a făcut-o Dani Alves, fostul fotbalist al Barcelonei. 

Actualmente la Pumas, în Mexic, fetele l-au recunoscut pe fotbalist. Ulterior, Dani Alves le-a invitat pe fete să bea alături de el și a început să le pipăie și să la atingă în zone intime. Fostul fotbalist a luat mâna femeii și a dus-o spre organul lui genital. 

Fata a respins intențiile lui Dani Alves, însă fotbalistul a insistat. Agresiunea fizică și sexuală a continuat, fotbalistul brazilian ordonându-i fetei să meargă cu el în baie, acolo unde avea să ajungă prin forță. Dani Alves s-a așezat pe vasul de toaletă și a obligat-o pe victimă să se pună în poala lui, ridicându-i rochia. 

I-a adresat cuvinte jignitoare după care a împins-o la podea, obligând-o să-i facă sex oral. Fără să se supună, Dani Alves a pălmuit-o pe victimă. Brazilianul a fost primul care a ieșit din baie. După ce a ieșit din baie, victima a izbucnit în plâns, a fost ajutată de angajați care au chemat o ambulanță. 

La spital, au fost identificate răni pe corpul femeii, care l-a denunțat pe Dani Alves, având la îndemână raportul medical și îmbrăcămintea. Autoritățile au demarat o anchetă pornind de la analiza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, ulterior, fiind arestat fotbalistul în vârstă de 39 de ani. 

20-01-2023
13:24

Dani Alves, reținut de poliție în Spania

Fotbalistul brazilian Dani Alves a fost arestat în Spania, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o femeie la finalul anului trecut.

Conform postului Cadena Ser, jucătorul a fost reținut la o secție de poliție din Barcelona, în momentul în care a mers să depună mărturie în cazul presupusei agresiuni petrecute la finalul anului trecut într-un club de noapte.

Dani Alves se află în arest preventiv, care nu poate dur mai mult de 72 de ore, și va ajunge în faţa unui judecător, care va lua o decizie cu privire la acuzaţii. Surse judiciare au lăsat să se înțeleagă că arestarea a venit pe fondul confirmării faptelor petrecute la 30 decembrie 2022.

Fundașul dreapta a făcut parte din lotul Braziliei la Cupa Mondială din Qatar, unde sud-americanii s-au oprit în faza sferturilor de finală.

Anchetă a poliției spaniole pentru o presupusă agresiune sexuală comisă de Dani Alves

După drama trăită la turneul final, Dani Alves a încercat să-și revină petrecând nopțile prin cluburile de noapte din Barcelona. Dar una dintre seri s-a încheiat nefericit pentru brazilian, care a ajuns să fie anchetat pentru agresiune sexuală.

ADVERTISEMENT

Conform publicaţiei spaniole ABC, poliţia catalană a deschis o anchetă după ce o femeie a depus o plângere în care îl acuză pe fotbalist că a agresat-o sexual într-un club de noapte din Barcelona, în ziua de 30 decembrie.

Presupusa victimă a spus că a fost atinsă intim de internaţionalul brazilian la clubul de noapte Sutton, înainte de a alerta personalul de securitate şi de a activa protocolul Primăriei din Barcelona împotriva agresiunii şi hărţuirii sexuale în localurile private de noapte.

ADVERTISEMENT

Contactat de sursa citată, anturajul jucătorului a negat faptele, recunoscând doar că Dani Alves şi-a petrecut ”un scurt moment” din seară în acel club de noapte şi afirmând că în timpul petrecut acolo ”nu s-a întâmplat nimic”. Cu toate acestea, incidentul ar fi fost confirmat de un martor ocular prezent în club la momentul celor întâmplate.

Dani Alves, postare curioasă pe rețelele de socializare

După ce aceste acuzații au apărut în spațiul public, Dani Alves a postat un mesaj enigmatic pe rețelele de socializare în care însă nu spune nimic concret despre acest incident și anunță că va reveni în curând la echipa sa de club, Pumas din Mexic.

ADVERTISEMENT

”Nu știu cu ce fel de oameni sunteți obișnuiți să aveți de a face, dar eu sunt un tip dur care nu renunță niciodată. Cer doar sănătate anul acesta pentru a continua să fac ceea ce iubesc, alături de oamenii pe care îmi place să îi am aproape.

Să asculți ce cred alți oameni despre tine nu te face câștigător sau campion. Te face campion dacă lupți, dacă reziști, dacă te impui, dacă ești exigent cu tine pentru binele colectiv. Toate aceste lucruri într-o singură persoană: capacitățile tale, forța și rezistența ta.

ADVERTISEMENT

Fiecare schimbare necesită o perioadă de adaptare, dar acceptarea, cunoașterea și învățarea sunt cruciale. Intrăm în repriza secundă cu încredere și cu personalitatea care ne caracterizează. Întotdeauna pozitiv și dornic să schimb poveștile oamenilor. Ne vedem curând, Pumas”, a scris brazilianul, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT