Fotbal intern

Darius Olaru, lăsat acasă pentru U Craiova – FCSB! Luni face încă un RMN. Update Exclusiv

12.07.2020 | 11:00
Darius Olaru lasat acasa pentru U Craiova  FCSB Luni face inca un RMN Update Exclusiv
ADVERTISEMENT

U Craiova – FCSB este derby-ul etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 1, iar Bogdan Vintilă se confruntă cu o problemă de ultimă oră înainte de meciul din Bănie. FANATIK a aflat că Darius Olaru are probleme medicale şi nu va fi pe teren în partida care se va disputa duminică, de la ora 21:00.

UPDATE, 12 iulie, ora 17:01 / FANATIK a aflat că Darius Olaru va face luni încă un RMN pentru ca medicii să afle cu siguranţă care este problema medicală a mijlocaşului 23 de ani.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 11 iulie, ora 12:44

FANATIK a aflat că Darius Olaru a acuzat probleme medicale înainte de U Craiova – FCSB şi nu va face deplasarea pentru derby-ul din Bănie. În aceste condiţii, Bogdan Vintilă îl va titulariza pe Olimpiu Moruţan în linia de mijloc a vicecampioanei României.

În meciul tur, jucat chiar înainte ca pandemia de coronavirus să blocheze fotbalul european, Darius Olaru a bifat 11 minute. Fotbalistul de 22 de ani a ieşit de pe teren în minutul 11, când a suferit o accidentare, după ce s-a lovit cap în cap cu Luis Niţu.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, şanse minime să joace în U Craiova – FCSB

FANATIK a aflat Darius Olaru va fi nevoit să facă un RMN, motiv pentru care nu va mai face deplasarea pentru derby-ul U Craiova – FCSB. Astfel, linia de mijloc a vicecampioanei României va arăta în următorul fel: Olimpiu Moruţan-Iulian Cristea-Florin Tănase.

Se reîntoarce Iulian Cristea în primul “11”, eliminat în remiza cu FC Botoşani din etapa precedentă, însă Bogdan Vintilă va miza în continuare pe cuplul Popescu-Miron în centrul defensivei. Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca fundaşul de 25 de ani să fie suspendat pentru un meci, pedeapsă pe care a ispăşit-o în meciul cu Dinamo de la mijlocul săptămânii.

ADVERTISEMENT

FCSB: Vlad – Creţu, Ov. Popescu, Miron, Panţîru – Moruţan, Cristea, F. Tănase – Man, Ad. Petre, Coman

Cum derby-ul se va disputa duminică, FCSB va pleca sâmbătă după-amiază spre Craiova. Jucătorii lui Bogdan Vintilă vor face deplasarea cu autocarul până în Bănie. Înainte de partida din Bănie, formaţia roş-albastră ocupă locul 5, penultimul în play-off, la zece puncte de olteni, liderii clasamentului.

Probleme şi la Universitatea Craiova

Vineri, Cristiano Bergodi a primit o veste proastă înainte de derby-ul de pe stadionul “Ion Oblemenco”. Andrei Ivan, titular incontestabil în ofensiva Universităţii Craiova, s-a accidentat şi nu va juca împotriva FCSB. Fotbalistul de 23 de ani s-a accidentat la antrenamentul de joi.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Cristiano Bergodi are şi motive de bucurie. Mihai Bălaşa, accidentat la încălzirea efectuată înainte de Gaz Metan Mediaş – U Craiova 1-2, va fi apt pentru derby-ul cu FCSB. În aceste condiţii, antrenorul italian va folosi cuplul Bălaşa-Acka în centrul defensivei.

FANATIK a anunţat că Marcel Bîrsan va arbitra meciul U Craiova – FCSB. Arbitrul din Bucureşti a fost la centru în singura victorie a oltenilor în faţa rivalei din ultimii ani. Pe 21 octombrie 2018, în ziua când Ilie Balaci se stingea din viaţă la 62 de ani, U Craiova câştiga derby-ul, scor 2-1.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,75 este cota pentru “1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT