ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ghinion incredibil pentru Dennis Man! Sezonul ar putea fi încheiat pentru jucătorul Parmei

Autor: Bogdan Ciutacu | 24.04.2021 | 22:21
Ghinion incredibil pentru Dennis Man! Sezonul ar putea fi încheiat pentru jucătorul Parmei
Ghinion incredibil pentru Dennis Man! Sezonul ar putea fi incheiat pentru jucătorul Parmei

Momente grele pentru Dennis Man la Parma, după ce mijlocașul ofensiv a fost schimbat după doar 18 minute al partidei cu Crotone. Se pare că accidentarea internaționalului român este mai gravă decât s-ar fi crezut și acesta ar putea fi ultimul meci în Serie A.

ADVERTISEMENT

Final de sezon de coșmar pentru Dennis Man. Ultimul meci în Serie A?

UPDATE, 24 aprilie, 22:25 / Dennis Man are un final de sezon de coșmar, după ce s-a accidentat în minutul 19 al partidei de pe Ennio Tardini cu Crotone și se pare că problemele ar putea fi mai grave decât s-a crezut inițial.

Conform jurnaliștilor de la Parma Live, situația medicală a lui Dennis Man este destul de gravă, chiar dacă oficialii clubului nu au făcut încă un anunț oficial: „E posibil ca Man să-și fi încheiat deja sezonul din cauza problemelor musculare”, informează italienii.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 24 aprilie, 19:50

Valentin Mihăilă și Dennis Man au avut o primă repriză de coșmar, după ce Parma a primit pe teren propriu de la ultima clasată trei goluri.

După ieșirea lui Man, fostul jucător al Craiovei a dispărut și el din joc, iar numele său nici măcar nu a mai fost rostit măcar o dată de comentator. La Crotone, Denis Drăguș este doar repriză.

ADVERTISEMENT

Dennis Man s-a accidentat în debutul meciului cu Crotone

Chiar în momentul în care se discuta despre un transfer al lui Dennis Man la Fiorentina, sau chiar la Milan sau Napoli, fostul jucător al FCSB s-a accidentat în debutul meciului cu Crotone și a fost schimbat în minutul 19 cu Gervinho.

Cu toate acestea, accidentarea nu pare una foarte gravă și cel mai probabil este vorba de o întindere ușoară. Atacantul român s-a întins după o minge și a cerut schimbare.

ADVERTISEMENT

Parma este condusă cu 3-1 pe teren propriu de Crotone și este aproape retrogradată în Serie B. „Perla” lui Gigi Becali este pentru mulți dintre suporterii Parmei singura pată de culoare din jocul echipei. Astfel, s-a pus problema ce se va întâmpla cu cel mai scump transfer al iernii în Serie A, în cazul în care echipa va retrograda.

Dennis Man a încercat să continue meciul însă a acuzat dureri

Dennis Man a fost înlocuit din cauza problemelor musculare, după ce a acuzat dureri puternice, ceea ce s-a văzut și la televizor, când jucătorul scrâșnea din dinți și trăgea de el să rămână pe teren.

ADVERTISEMENT

Man s-a prăbușit pe gazon după ce a urmărit o minge și apoi a încercat din răsputeri să continue. După doar câțiva pași și-a dat seama însă că nu își mai poate ajuta echipa. Se pare că jucătorul a acuzat probleme la coapsă.

Însă veștile proaste pentru jucătorul român se opresc aici. Conform violanews, jucătorul ar putea semna în zilele viitoare, dacă cele două cluburi vor ajunge la o înțelegere. Oferta Fiorentinei nu va fi una foarte generoasă, dar va depăși suma cu care a fost achiziționat românul, de la FCSB.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!