Probleme pentru Dybala. Starul argentinian, în conflict cu directorul sportiv de la Juventus

Eduard Dimiean   
în Juventus Torino
18/10/2020, 23:01
Probleme pentru Dybala. Starul argentinian, în conflict cu directorul sportiv de la Juventus
Probleme pentru Dybala. Starul argentinian, în conflict cu directorul sportiv de la Juventus (hepta)

Starul argentinian Paulo Dybala are parte de un început slab de sezon iar probleme sale sunt și mai mari după ce a intrat în conflict cu directorul sportiv al lui Juventus.

În debutul de sezon Dybala nu a reușit încă să bifeze vreun minut în tricoul lui Juventus iar randamentul său față de sezonul trecut pare a fi în plină scădere.

Forma slabă pe care o traversează argentinianul îl afectează și la echipa națională unde nu a fost folosit în partidele cu Bolivia și Ecuador.

Dybala în conflict cu directorul sportiv de la Juventus

Conflictul dintre jucător și directorul sportiv Fabio Paratici a avut loc după remiza lui Juve cu Crotone meci disputat în Serie A în care Dybala nu a fost folosit nici măcar un minut. Intrebat despre acest subiect la conferinta de presa de dupa meci, Pirlo a declarat ca “Dybala s-a antrenat 10 minute, nu a fost meciul ideal ca el sa joace”.

Playmaker-ul nu a fost deloc mulțumit de decizia luată de către tehnicianul Andrea Pirlo reproșându-i directorului sportiv faptul că nu este folosit, gest care nu a fost privit cu ochi buni de către Fabio Paratici.

Remiza lui Juventus a aprins spiritele la Torino, echipa fiind pe locul 5 după 4 etape disputate, rivalii de la AC MIlan ocupând prima poziție.

Andrea Pirlo: “Suntem o echipă tânără”

“Din nefericire am avut jucători eliminați în ultimele partide, suntem o echipă tânără și nu am avut timp să punem la punct anumite detalii dacă ținem cont de calendarul competițional încărcat.

Jucătorii tineri au nevoie de experiența iar pentru a o acumla se petrec greșeli. O să avem o echipă de valoare dar asta necesită timp, este un proces îndelungat. Jucătorii noștri vor învăța din propriile greșeli.

Am făcut erori în momentele de presing iar asta s-a văzut. În timp echipa va merge mai bine, este un întreg proces. La ultima sesiune de antrenament nu am avut la dispoziție decât jumătate de oră pentru a stabili planul tactic.” a fost declarația lui Andrea Pirlo după ultimul meci de campionat.

Închide ×