Fotbal intern

Probleme pentru Edi Iordănescu înainte de meciul cu Dinamo. Noi cazuri de coronavirus la CFR Cluj. Exclusiv

03.04.2021 | 14:12
Probleme pentru Edi Iordanescu inainte de meciul cu Dinamo Noi cazuri de coronavirus la CFR Cluj Exclusiv
ADVERTISEMENT

Edward Iordănescu nu scapă de problemele de lot nici după pauza provocată de meciurile echipelor naționale. Cu doar două zile înainte de confruntarea cu Dinamo, din etapa a 29-a din Liga 1, apar noi cazuri de coronavirus la campioană.

În urma unor teste efectuate în această săptămână, Michael Pereira și doctorul Cosmin Traian Claudiu au fost depistați pozitivi cu noul coronavirus. Aceștia au fost imediat trimiși în izolare, dar Edward Iordănescu se teme că vor apărea noi cazuri.

ADVERTISEMENT

Ultimele săptămâni au fost foarte complicate pentru CFR Cluj, din cauza cazurilor de coronavirus. Mario Rondon, Gabriel Debeljuh și Valentin Costache au fost testați pozitiv înaintea partidei contra celor de la CSMS Iași, așa cum anunța în exclusivitate FANATIK.

CFR Cluj, decimată în ultimele săptămâni din cauza cazurilor de coronavirus. Au lipsit Debeljuh, Rondon și Costache

Cei trei nu au putut fi recuperați, dar CFR Cluj a obținut o victorie facilă, scor 4-0. Omrani a fost vârful de careu folosit de Iordănescu. Pentru partida cu FCSB, din etapa 28, problema a fost chiar mai serioasă. Cei trei atacanți nu au putut fi recuperați, iar Omrani s-a accidentat și el.

ADVERTISEMENT

Cu o formulă improvizată, CFR Cluj a avut un meci de coșmar pe Arena Națională. FCSB s-a impus cu 3-0 și a luat un avans de trei puncte în fruntea clasamentului. Pentru Valentin Costache, problema a fost cu atât mai mare. Tânărul jucător a ratat convocarea la Campionatul European U21 din Ungaria.

Edward Iordănescu era încântat că și-a recuperat jucătorii înaintea ultimelor două etape din sezonul regulat, dar iată că apare o nouă situație îngrijorătoare. Antrenorul speră că numărul de cazuri din lot nu va crește după apariția celor două infectări.

ADVERTISEMENT

Perioadă foarte complicată pentru CFR Cluj. Meciuri cu Dinamo și Craiova în Liga 1 și Supercupa cu FCSB

CFR Cluj – Dinamo se joacă luni, de la ora 20:30, în etapa a 29-a a Ligii 1. Michael Pereira a fost titular ultima dată pentru CFR Cluj în partida pe care ardelenii au câștigat-o cu Viitorul, pe 4 februarie, scor 2-1.

CFR Cluj este pe locul 2 în Liga 1, cu 60 de puncte după 28 de etape. Trei mai puține decât liderul FCSB. Echipa lui Edward Iordănescu are câteva partide foarte importante pe parcursul acestei luni.

ADVERTISEMENT

După duelul cu Dinamo, de luni, CFR Cluj va juca în ultima etapă a sezonului regulat cu Universitatea Craiova. Pe 10 aprilie. Iar cinci zile mai târziu înfruntă CFR Cluj, în Supercupa României. De asemenea, sunt programate câteva meciuri foarte importante din play-off.

ADVERTISEMENT