Sport

Probleme pentru fata lui Iosif Rotariu! A fost trimisă în judecată de părinții copilului agresat de ea. Cer 500.000 de euro despăgubiri

13.02.2019 | 20:21
Probleme pentru fata lui Iosif Rotariu A fost trimisa in judecata de parintii copilului agresat de ea Cer 500000 de euro despagubiri
ADVERTISEMENT

Romina, fata lui Iosif Rotariu, a fost trimisă în judecată de părinții copilului agresat în vara anului 2018. Tânăra a lovit un băiat de doi ani la creșa unde lucra și al cărei proprietar era chiar tatăl ei.

După ce procurorii au analizat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere de la creșa deținută de Iosif Rotariu, aceștia au descoperit că educatoarea l-a abuzat pe copilul în vârstă de doi ani, în repetate rânduri, până când i-a rupt un picior, anunță stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Fata lui Iosif Rotariu, trimisă în judecată după ce a agresat un copil

Romina Rotariu a fost trimisă în judecată, miercuri, 13 februarie, după ce, în vara anului trecut l-a agresat pe băiețelul în vârstă de 2 ani. În urma bătăilor, băiatul a ajuns la medic cu fractură de femur. A stat 13 zile în spital, cu piciorul imobilizat, iar ca să se vindece a avut nevoie de câteva luni. Astfel, părinții acestuia au decis să îi ceară fiicei lui Iosif Rotariu despăgubiri în valoare de 500.000 de euro.

Imaginile în care fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu a fost surprinsă lovind copilul în vârstă de doi ani au fost filmate în iunie, anul trecut. Într-una dintre secvențele care au fost date publicității de părinții victimei se vede cum Romina Rotariu îl smucește pe cel mic pentru că acesta nu se oprea din plâns. Ulterior, aceasta îl trântește cu fața într-o pernă.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Iosif Rotariu despre incidentul în care a fost implicată Romina

Romina Rotariu a fost reținută inițial 24 de ore și ulterior a fost plasată sub control judiciar. Tânăra a fost trimisă în judecată pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate minorilor. În vara trecută, Iosif Rotariu a vorbit despre incidentul în care a fost implicată fiica sa și l-a pus pe seama unei crize de diabet pe care fiica lui ar fi suferit-o. “Ea este bolnavă de diabet de la 19 ani și este dependentă de insulină. Marți, la grădiniță. a avut hipoglicemie cu o oră înainte de eveniment. I-a adus maică-sa niște zahăr, avea 50 valoarea glicemiei și într-o oră a ajuns la 500. Un copil plângea, că era dependent de o pernă adusă de acasă. Mama lui, cu o zi înainte, i-a spus Rominei să îl dezvețe de obieci. Când s-a trezit, copilul a plâns după pernă și atunci Romina l-a luat, l-a bruscat și nu și-a dat seama ce a făcut”, spunea Iosif Rotariu în acel moment.