Probleme pentru Gigi Becali! A fost dat în JUDECATĂ

Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, are din nou probleme cu legea. Chiar daca se afla in Penitenciarul “Poarta Alba”, Gigi Becali va fi dus in fata judecatorilor, fara ca el sa fi cerut...
11.09.2014 | 12:30
Probleme pentru Gigi Becali A fost dat in JUDECATA
ADVERTISEMENT

Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, are din nou probleme cu legea. Chiar daca se afla in Penitenciarul “Poarta Alba”, Gigi Becali va fi dus in fata judecatorilor, fara ca el sa fi cerut acest lucru!

1

De aproape un an si jumatate, de cand a fost incarcerat, Gigi Becali a ajuns de mai multe ori in fata magistratilor, pentru judecarea unor cereri de eliberare, contopiri, contestatii sau alte solicitari inaintate de el instantei. Situatia s-a schimbat insa, pentru ca Gigi Becali va ajunge in fata judecatorilor in calitate de parat!

ADVERTISEMENT

2

Inedita situatie se petrece la Penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat Becali. Finantatorul din Pipera este implicat, fara voia lui, intr-un proces care a ajuns de curand pe rolul Judecatoriei Medgidia, pe raza careia este arondat penitenciarul. Nici mai mult, nici mai putin, Gigi Becali a fost dat in judecata de un coleg din locul de detentie!

Dosarul a intrat pe rolul Judecatoriei Medgidia la sfarsitul lunii august, in urma unei cereri de chemare in judecata trimisa de la penitenciar, prin posta. Potrivit bazei de date informatizate a Ministerului Justitiei, Becali are calitatea de parat intr-un proces civil de “pretentii”, care confera o plaja larga de solicitari pe care ar putea sa se pronunte instanta.

ADVERTISEMENT

3

Nu s-au raportat incidente cu Gigi Becali

Potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, nu au fost raportate nici un fel de evenimente care sa aiba legatura cu Gigi Becali sau cu celalalt detinut care l-a actionat in judecata.

“Oricum, daca sa spunem ca s-ar fi produs o fapta penala, lovire, amenintari sau orice altceva, ar fi fost o ancheta interna iar partile aveau posibilitatea sa se adreseze judecatorului delegat si sa formuleze plangeri in penal, care sunt de competenta instantei. Nu este cazul de asa ceva” sustin sursele citate.

ADVERTISEMENT

4

In aceste conditii, cea mai probabila explicatie este legata de o practica curenta a detinutilor, de care se folosesc pentru a iesi din penitenciar pentru o zi, timp in care sunt transportati la instanta de judecata. Multe dintre persoanele private de libertate au obiceiul sa se dea reciproc in judecata, sau cheama in fata instantei persoane publice, ale caror date de identitate le cunosc, pentru a respira, chiar si temporar, aerul libertatii.

Reclamantul, un hot marunt

Nu a fost fixat inca data cand Gigi Becali va fi dus in fata instantei, intrucat dosarul trebuie sa treaca prin etapa verificarilor preliminare, si abia apoi sa primeasca un termen de judecata. Persoana care l-a dat insa pe Gigi Becali in judecata se bucura, de asemenea, de o oarecare notorietate.
Cezar Dutca este autorul unei spargeri la o casa de amanet din Botosani, comisa in decembrie 2013. De acolo a furat 10 telefoane mobile si 211 lei, dar a fost prins de politisti cateva zile mai tarziu, la Bucuresti. Din cercetari a iesit la iveala ca el a mai comis si alte spargeri similare, la diferite societati si in locuintele unor persoane din Botosani. Cu alte cuvinte, un hot marunt, ale carui “fapte de vitejie” au fost relatate de presa locala.

ADVERTISEMENT

5

Gigi Becali executa la Poarta Alba o condamnare de trei ani si sase luni de inchisoare, rezultata prin contopirea a doua pedepse, la care magistratii au adaugat un spor de sase luni. Becali a fost condamnat in dosarul schimbului de terenuri cu MAPN si in “Valiza”.

sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

ADVERTISEMENT
Tags: