Life

Probleme pentru Gina Pistol și Smiley după nuntă! De ce le-a fost stricată fericirea când au ajuns acasă

Probleme pentru Gina Pistol și Smiley după nuntă! Celor doi miri le-a fost stricată fericirea după ce au ajuns acasă. Ce veste proastă au primit.
31.05.2023 | 17:53
Probleme pentru Gina Pistol si Smiley dupa nunta De ce lea fost stricata fericirea cand au ajuns acasa
Probleme pentru Gina Pistol și Smiley după nuntă! Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Probleme pentru Gina Pistol și Smiley. Cei doi s-au întors la realitate după nuntă, iar problemele deja au început să apară.

Probleme pentru Gina Pistol și Smiley după nuntă! Ce au pățit acasă

Au terminat nunta, se pregătesc de luna de miere, dar planurile le-au fost date peste cap imediat. Au apărut deja și problemele pentru familia Maria, după nuntă.

ADVERTISEMENT

Smily și Gina Pistol au ajuns acasă și au descoperit că este nevoie să facă renovări! Baia celor doi a fost acoperită de mucegai, acesta fiind ultimul lucru de care ar fi vrut să se ocupe fix după nuntă.

”Bine v-am regăsit. Nu știu voi ce faceți, de obicei, după o nuntă, dar eu, vă arăt imediat (n.r a filmat mucegaiul de pe pereți). Bucuria sufletului”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta a filmat starea băii ei și a lui Smiley. O mare parte din tavan este acoperită de mucegai, dar și puțin dintr-un perete.

Înainte de a pleca în luna de miere, cei doi trebuie să vadă ce este de făcut cu casa lor. Smiley și Gina Pistol locuiesc împreună în casa artistului de câțiva ani.

ADVERTISEMENT
mucegaiul din casa vedetei
Mucegaiul din casa vedetei. Foto Instagram

Unde pleacă în luna de miere Smiley și Gina Pistol

Cei doi au anunțat încă de la nuntă că vor pleca peste o săptămână în luna de miere. Nu vor sta prea mult acolo pentru că trebuie să se întorcă acasă la fiica lor.

Destinația de lux pe care au ales-o Smiley și Gina Pistol la nuntă este sudul Franței. Aceștia vor petrece câteva zile de clipe minunate împreună, după nunta lor de poveste.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a mai mărturisit pe Instagram că totul a fost superb, chiar dacă au avut parte și de niște ploaie. Vedeta a lăudat locația la care s-a măritat și a spus că și mâncarea a fost foarte bună.

Vedeta spune că a simțit că ziua aceea a fost atât de frumoasă pentru ea încât a fost un vis. De asemenea, Gina Pistol a mai avut un sfat pentru cei care vor să se căsătorească: să se bucure de ziua aceea indiferent de ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT