Fotbal international

Probleme pentru Ianis Hagi! Un consilier financiar avertizează Rangers că nu va avea bani de salarii

31.05.2020 | 15:51
Probleme pentru Ianis Hagi Un consilier financiar avertizeaza Rangers ca nu va avea bani de salarii
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a afectat fotbalul din întreaga lume, mai ales din punct de vedere financiar, iar un consilier financiar din Scoția îi avertizează pe cei de la Rangers că nu vor avea bani de salarii.

Rangers, avertizată că nu va avea bani de salarii

Consilierul financiar David Low a explicat pentru presa din Scoția, că Rangers și Celtic vor avea probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„O furtună se apropie. Cluburile scoțiene depind prea mult de veniturile înregistrate în ziua meciurilor. La Rangers și Celtic, va fi și mai rău, pentru că ele au și cele mai mari salarii.

Totuși, în timp ce Celtic a semnat un nou contract cu Adidas, Rangers au sponsor de echipament noua firmă Castore, care nu le va oferi un avans prea mare.

ADVERTISEMENT

Mai mult. Dacă Celtic are 35 de milioane în bancă, Rangers nici nu are rezerve de bani cash și nici facilități de credit. O situație critică”, a explicat David Low.

Steven Gerrard, comparat de Ianis cu Gică Hagi

Ianis Hagi a vorbit despre relația pe care o are la Rangers cu Steven Gerrard, pe care l-a comparat cu tatăl său: „Sunt identici. Este la fel ca tata.

ADVERTISEMENT

Mentalitatea în care Gerrard trăieşte şi pe care am simţit-o din primul moment în care m-am întâlnit cu el, sunt aceleaşi discuţii şi aceleaşi aşteptări pe care le are şi tata. Şi nu neapărat de la mine, aşteptări ca antrenor”.

 „Tata crea presiunea la Viitorul şi el crează presiune în vestiar. Ce aşteptări are tata, aceleaşi aşteptări le are şi Gerrard”, a mai spus Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a continuat și a mărturisit că are multe de învățat de la Steven Gerrard: „Mereu când echipa scârţâie puţin sau nu respectăm ce trebuie să facem, sau fotbalul nu este acolo, mereu găseşte o cheie undeva unde să ne aprindă sau să ne dea motivaţia aceea pe care o avem.

Este aproape imposibil să ştii că Gerard o să rămână pe viaţa la Rangers şi încerc să profit de fiecare zi și să învăţ cât mai mult chestii de la el şi de la stafful lui tehnic”.

„Trebuie să îl întrebaţi pe el ce gânduri are, eu normal îmi doresc să ajungă să antreneze Liverpool sau să ajungă să antreneze la cel mai înalt nivel”, a mai spus Ianis.

ADVERTISEMENT