Life

Probleme pentru Ilie Năstase! Ce a pățit soția legendarului tenisman, Ioana Simion

Ilie Năstase și Ioana Simion, în ciuda problemelor pe care le-au avut în cuplu, au reușit să își salveze relația și, acum, cei doi par să se înțeleagă destul de bine chiar dacă, din păcate, au apărut alte situații critice pentru ei.
22.08.2021 | 16:10
Probleme pentru Ilie Nastase Ce a patit sotia legendarului tenisman Ioana Simion
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a dezvăluit că, în aceste momente, soția lui, Ioana Simion, trece prin clipe dificile, motiv pentru care, de altfel, a fost nevoită să își anuleze și aparițiile televizate programate.

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, probleme serioase

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, se confruntă, acum, cu o serie de probleme cât se poate de serioase, partenera de viață a legendarului tenisman fiind în situația de a-și anula aparițiile publice.

ADVERTISEMENT

Astfel, invitată în dimineața zilei de 22 august 2021 la Antena Stars, la matinal, Ioana Simion a fost nevoită să anuleze, în ultimul moment, apariția televizată, Ilie Năstase fiind cel care a explicat ce se petrece cu soția lui.

Și, conform declarațiilor lui Ilie Năstase, soacra lui, mama Ioanei Simion, se confruntă cu o serie de probleme de sănătate, iar acest lucru a cerut ca femeia să fie alături de cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, îngrijorat din cauza mamei Ioanei Simion

Cum Ioana Simion era programată pentru a avea o apariție în cadrul matinalului Antenei Stars, apariție anulată în ultimul moment, Ilie Năstase a explicat ceea ce se petrece cu soția și cu soacra lui.

Și, chiar dacă problemele de sănătate ale mamei soției sale nu sunt foarte grave, Ilie Năstase a recunoscut că este îngrijorat de ceea ce se întâmplă, motiv pentru care se pregătea și el să îi fie alături soacrei sale.

ADVERTISEMENT

”Soția mea s-a dus la mama ei că nu se simte prea bine, o să ajung și eu acolo în curând. Nu e nicio problemă0 .E o femeie mai în vârstă, cam de seama mea și sigur la vârsta asta nu te simți bine mai des decât cei tineri”, a spus Ilie Năstase în direct la Antena Stars, citat de Spynews.

Ilie Năstase, planuri serioase alături de Ioana Simion

După un scandal conjugal epocal în care nu au lipsit acuzațiile de violență și spectrul divorțului între Ilie Năstase și Ioana Simion par că lucrurile s-au așezat așa cum trebuie să fie într-o căsnicie.

ADVERTISEMENT

Ba chiar mai mult, acum ceva vreme, explica Ioana Simion, lucrurile s-au îmbunătățit simțitor în ceea ce privește relația cu Ilie Năstase după ce au avut o discuție cât se poate de serioasă cu privire la nevoile fiecăruia atunci când vine vorba de ideea de cuplu. De altfel, explica Ioana Simion, ceea ce a făcut-o să renunțe la divorț a fost ideea că Ilie Năstase ar avea nevoie de ajutorul ei în viața de zi cu zi.

Mai exact, Ilie Năstase și Iona Simion, după ce au depășit problemele pe care le aveau în cuplu, au început să facă planuri cât se poate de serioase cu privire la viitorul pe care îl au împreună.

”Mă chinui cu căldura, nu prea îmi place căldura, stau aici la mare, dar din când în când mai mergem și la București, înainte vrem să ne construim și o viluță la munte, la Moieciu mergem acolo să vedem ce putem face acolo”, a spus Ilie Năstase pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: