ADVERTISEMENT
Fotbal international

Probleme pentru Ionuţ Radu la Inter! Italienii vor un portar de 30 de milioane de euro

Autor: Gabriela Gheorghe | 28.12.2020 | 13:39
Probleme pentru Ionuţ Radu la Inter! Italienii vor un portar de 30 de milioane de euro
Probleme pentru Ionuţ Radu la Inter! Italienii vor un portar de 30 de milioane de euro

Inter Milano vrea să aducă un nou portar chiar dacă Samir Handanovic (36 de ani) mai are doi ani de contract cu echipa italiană. Astfel, Ionuț Radu va avea din ce în ce mai puține șanse să joace, mai ales că portarul de pe lista lui Inter costă 30 de milioane de euro. 

ADVERTISEMENT

Conducerea lui Inter nu se gândește să se bazeze pe serviciile românului Ionuț Radu (23 de ani), care nu a prins nicio partidă oficială de când s-a întors la formația din Milano, și a pus ochii pe un alt goalkeeper. Italienii vor să-l aducă pe Juan Musso, portarul lui Udinese, conform sempreinter.com.

Udinese nu dorește să îl lase pe Musso să se despartă de actuala sa echipă pentru o sumă mai mică de 30 de milioane de euro, ținând cont că portarul din Argentina mai are contract cu gruparea din Udine până în 2023.

ADVERTISEMENT

Radu nu a jucat deloc pentru Inter în acest sezon

Dacă mutarea se va face, ar reprezenta o veste foarte proastă pentru portarul Ionuț Radu. Este greu de crezut ca echipa din Milano nu-l va folosi în primul 11 pe Musso în condițiile în care va fi de acord să achite suma dorită de Udinese.

Portarul român a fost păstrat în lotul formației din Milano pentru actuala stagiune, dar nu a evoluat niciun minut într-o partidă oficială. El a fost inclus și în lotul pentru Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a discutat despre situația portarului român de la Inter, în condițiile retragerii de la națională a lui Ciprian Tătărușanu, iar lucrurile nu arată bine pentru tânărul goalkeeper al italienilor.

Ionuț Radu nu are mai multe șanse nici la naționala României

”E treaba lui Ionuț Radu cum își gestionează cariera. El a dispărut din fotbal de o bună bucată de vreme, de un an de zile deja. Ionuț Radu are 20 și ceva de ani, trebuie să joace”, a spus Mihai Stoichiță, la emisiunea Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu a fost legitimat, în ultimul an și jumătate, la trei echipe. În stagiunea trecută, Radu a evoluat la Genoa, unde a prins primul 11 până în ianuarie, când odată cu schimbarea antrenorului, a fost adus Mattia Perin de la Juventus care i-a luat locul portarului român.

Radu este cotat pe site-urile de specialitate la 8 milioane de euro. Portarul a mai evoluat pentru Avellino și Parma. În urmă cu o lună se anunța că Radu ar putea fi titular la echipa din Milano.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!