News

Probleme pentru iubitul lui Ruby la Asia Express! A ajuns de urgenţă la spital. Ce a păţit

08.04.2019 | 18:41
Ruby și iubitul său, Robert, trec prin momente dificile

Probleme pentru Ruby la Asia Express. Robert, partenerul și iubitul cântăreței a avut parte de momente foarte dificile, după ce i s-a făcut. A fost nevoie de intervenția medicilor, pentru ca bărbatul să își poată reveni.

Ce a pățit iubitul lui Ruby la Asia Express

Condițiile dificile de care au parte concurenții în India, dar și oboseala acumulată pe tot parcursul traseului și-au pus amprenta asupra lui Robert, care a cedat fizic, la capătul unei zile întregi petrecute în soare.

Spre seară, în timp ce Ruby și partenerul său se aflau în căutarea unui loc unde să poată dormi pe timpul nopții, iubitul artistei a început să acuze stări de rău. S-a așezat, pentru a se odihni, în speranța că situația se va îmbunătăți, însă nu a fost deloc așa.

Iubitul lui Ruby a trecut prin momente grele
Iubitul lui Ruby a trecut prin momente grele

Robert, iubitul lui Ruby, momente dificile la Asia Express

S-a așezat, a stat un pic liniștit și i s-a făcut și mai rău” , a povestit Ruby, vizibil îngrijorată de starea iubitului său. La rândul lui, Robert a vorbit despre clipele grele prin care a trecut, dezvăluind totodată că nu a mai trecut niciodată printr-o situație de acest gen.

Laptele mi-a pus capac. Cred că făcusem și insolație. Chiar așa n-am mai avut niciodată în viața mea” , a spus iubitul lui Ruby.

Chiar dacă starea sa de sănătate se înrăutățea vizibil, Robert a refuzat inițial să meargă la spital. Cei doi concurenți au mers însă la hotelul unde este cazat medicul român pentru ca iubitul lui Ruby să poată fi ținut sub supraveghere, însă acest lucru nu a fost de ajuns.

Starea i s-a agravat peste noapte, astfel că dis de dimineață, bărbatul a fost nevoit să-și învingă frica și să meargă la spital. Acolo, medicii l-au suspus unor investigații amănunțite, în urma cărora au descoperit că iubitul lui Ruby a făcut o toxiinfecție alimentară severă.