Fotbal international

Probleme pentru Juventus: nu se va putea baza pe doi jucători importanți la returul cu Lyon din Liga Campionilor

28.07.2020 | 13:08
Probleme pentru Juventus nu se va putea baza pe doi jucatori importanti la returul cu Lyon din Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Juventus a câștigat pentru a noua oară consecutiv titlul în Italia, iar acum se pregătește pentru Liga Campionilor. Competiția va reveni în luna august cu o parte dintre meciurile din optimile de finală.

Olympique Lyon este adversara formației antrenate de Maurizio Sarri. Cele două echipe se vor înfrunta vineri, 7 august, de la ora 22:00. În meciul tur, francezii s-au impus, surprinzător, la limită, cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Învingătoarea acestei duble manșe va întâlni în sferturile de finală ale Ligii Campionilor echipa care se va califica din „optimea” Manchester City – Real Madrid. În tur, enlezii s-au impus în deplasare cu 2-1 și pleacă acum cu prima șansă la calificare.

Douglas Costa și Paulo Dybala sunt incerți pentru returul cu Lyon

Juventus are motive de îngrijorare înaintea duelului cu Olympique Lyon pentru că mai mulți jucători ofensivi s-au accidentat și vor lipsi o perioadă scurtă de timp.

ADVERTISEMENT

Douglas Costa nu va fi pe teren la meciul cu francezii pentru că s-a accidentat în partida cu Udinese, scor 1-2, și va putea juca fotbal abia peste cel puțin 15 zile.

Totodată, Paulo Dybala are și el probleme după ce s-a accidentat în partida cu Sampdoria din ultima rundă a campionatului, scor 2-0. El are dureri în zona coapsei. Argentinianul va sta departe de gazon 10 zile și nu se știe dacă va putea juca cu Lyon, potrivit celor de la Gazzetta Dello Sport.

ADVERTISEMENT

Probleme sunt și în apărare pentru campioana Italiei

Nici Gonzalo Higuain nu va putea fi folosit în ofensivă. Jucătorul sud-american a fost pe teren în ultima partidă din campionat, dar forma sa a fost sub așteptări. Danilo, dar și Matthijs de Ligt nu sunt nici ei bine, totuși s-ar putea recupera până la partida din Liga Campionilor.

Partea bună este că portughezul Cristiano Ronaldo este în mare formă. El a reușit 31 de goluri în campionat în acest sezon, iar în Liga Campionilor a înscris de două ori.

ADVERTISEMENT

Meciurile retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor

Vineri, 7 august, ora 22:00

  • Manchester City – Real Madrid (2-1, în tur)
  • Juventus – Olympique Lyon (0-1, în tur)

Sâmbătă, 8 august, ora 22:00

  • Bayern Munchen – Chelsea (3-0, în tur)
  • Barcelona – Napoli (1-1, în tur)