Life

Probleme pentru Keo și Misty, după ce și-au dat fiica la grădiniță: “Are coșmaruri. Se trezește plângând”

Keo și Misty și-au dus fiica în vârstă de 4 ani la grădiniță și își fac de cap singuri acasă. Cei doi artiști au acum mai mult timp pentru ei, dar recunosc că adaptarea nu este lipsită de probleme.
15.06.2022 | 18:01
Probleme pentru Keo si Misty dupa ce siau dat fiica la gradinita Are cosmaruri Se trezeste plangand
Keo si Misty și-au dat fiica la grădiniță. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Keo și Misty și-au dat fiica, pe Arya, la grădiniță de câteva săptămâni. Cei doi artiști au acum mai mult timp pentru ei doi, timp de care profită din plin. Atunci când micuța se află la grădiniță, Keo și Misty consideră că sunt “în vacanță”. Recunosc, totuși, că se confruntă cu probleme specifice perioadei de adaptare în colectivitate și au fost nevoiți să ia primele măsuri.

Keo și Misty și-au dat fiica la grădiniță, la program scurt

Keo, Misty și fiica lor, Arya
Keo și Misty și-au dus fiica la grădiniță, de câteva săptămâni
Sursa Foto: instagram.com

De când a venit pe lume fiica lor, Keo și Misty au stat numai cu ea. Artistul și-a creat propriul studio acasă în așa fel încât să fie aproape de micuță și să muncească de lângă locuință, iar Misty și-a sistat concertele și activitatea muzicală de dragul Aryei.

ADVERTISEMENT

Desigur, acum, că fiica lor merge la grădiniță, Misty și-a reluat și ea activitatea. Mai mult, cei doi au timp pentru ei.

“Fii-mea vrea să doarmă cu mami. Și eu fac la fel, tot cu mami vreau să dorm”, ne-a spus Keo.

ADVERTISEMENT

“Da, fac ture între camere. Arya cred că va dormi cu mine până la 18 ani. Tati nu vrea să dormim toți trei. Așadar o să fac ture între camere. De aceea sunt slabă… așa mă mențin în formă (râde – n.r.)”, l-a completat Misty.

“Când dormim toți 3, tati trebuie să doarmă pe muchie. Și practic tati nu doarme. Fii-mea doarme pe mine, cu picioarele pe față, se lăbărțează…”, a mai spus Keo pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Întrebați ce planuri au pentru vara aceasta și unde vor să meargă în concediu, Keo, cu zâmbetul pe buze, ne-a spus, în glumă, că ei sunt deja în vacanță de când fiica lor a început să meargă la grădiniță.

Keo și Misty își fac de cap când Arya nu este acasă: “Avem timp pentru noi”

Keo și Misty
Keo și Misty profită de timpul petrecut în doi atunci când fiica lor nu este acasă
Sursa Foto: instagram.com

A început Arya grădinița. Asta e că o vacanță pentru noi. Când e la grădiniță pentru noi e vacanță. Eu am studioul acasă, Alexandra s-a ocupat de cea mică… noi nu avem servicii în afara domiciliului… Avem timp pentru noi, pentru treburi… (râde – n.r.)”, ne-a spus Keo.

ADVERTISEMENT

“Când Arya era acasă, nu mergea la grădiniță, ea mă trăgea pe de o parte ‘hai să ne jucăm’, și Keo pe de altă parte ‘hai să ne…’. Amândoi vor să se joace cu mine, dar fiecare în felul lui (râde – n.r.)”, a adăugat Misty, întreținând gluma lui Keo.

Lăsând gluma la o parte, Keo și Misty încă mai au de “lucru” cu fiica lor care adoră grădinița însă… până la ora de somn. Atunci o apucă plânsul și spune că vrea acasă, la mami. “Merge la grădiniță, dar nu vrea să doarmă la grădiniță și atunci se duce tati și o ia. Sunt mai sensibil”, ne-a spus artistul.

“Când vine ora de prânz și vede că merg la somn copiii atunci intervine panica și ne spune că ea nu e bebeluș și nu vrea să doarmă. Și că ea vrea să doarmă doar cu mami”, a completat Misty.

“Ne-a rugat să schimbăm grădinița cu una unde nu se doarme”, spune Keo zâmbind.

“Să sperăm că se va obișnui”

Keo, Misty și Arya, fiica lor
Keo și Misty au decis ca fiica lor să stea la grădiniță doar până la prânz
Sursa Foto: instagram.com

Misty speră să depășească această situație și micuța să accepte să și doarmă la grădiniță. Mămica s-a speriat puțin însă când a văzut că noaptea, fiica lor, se mai trezește agitată, din somn.

“I-am spus că nu există grădiniță unde nu se doarme. Peste tot copiii dorm pentru că se trezesc de dimineața și sunt obosiți la ora prânzului. Și ea este obosită, și adoarme, dar refuză să adoarmă fără mine.

Și, mai nou, are și coșmaruri noaptea, se trezește plângând ‘mami, vreau cu tine’. Și îi spun ‘sunt aici, mami’. Și ea: ‘Nuuu! Vreau cu mami!’ Și mă împinge. În somnul ei crede că e acolo, la grădiniță.

Până la urmă am hotărât cu educatoarea și cu directoarea să începem cu programul scurt, adică să o luăm la ora somnului acasă. Să sperăm că se va obișnui”, a declarat Misty pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT