Carousel hot news

EXCLUSIV / Mesajul lui Keşeru din spital: “Sînt…”

UPDATE: 12:17 Claudiu Keşeru a fost transportat astăzi la o clinică din Marsilia, unde va rămîne sub observaţie pînă joi. Alături de internaţionalul român va rămîne medicul lui Bastia,...
Autor: Claudiu Melinte | 29.10.2013 | 23:08
EXCLUSIV / Mesajul lui Keşeru din spital:

UPDATE: 12:17 Claudiu Keşeru a fost transportat astăzi la o clinică din Marsilia, unde va rămîne sub observaţie pînă joi. Alături de internaţionalul român va rămîne medicul lui Bastia, Cyrille Brunel.

UPDATE 10:00 Contactat de FANATIK, Claudiu Keşeru şi-a liniştit fanii, transmiţîndu-le că se simte bine şi că accidentarea suferită nu este una gravă. “Sînt în spital, sînt bine. Aştept să fac o tomografie, mai multe analize. Toată lumea să stea liniştită”, ne-a dezvăluit Claudiu Keşeru.

Claudiu Keşeru a fost transportat la spital după ce s-a lovit la cap în timpul meciului Bastia – Ajaccio, din cadrul Cupei Ligii Franţei, anunţă site-ul oficial al grupării Bastia.  Keşeru acuza ameţeli la pauza meciului, pierzîndu-şi ulterior cunoştinţa.”După ce s-a lovit la cap, atacantul român a fost nevoit şă-şi părăsească la pauză colegii, fiind înlocuit de Maoulida. A fost transportat la spital după ce doctorul clubului i-a acordat îngrijiri medicale”, scrie site-ul oficial al clubului la care activează Claudiu Keşeru.

Tot clubul anunţă că internaţionalul român a fost trimis la spitalul din Martigues, unde va rămîne sub observaţie peste noapte şi unde i se vor face rezonanţe magnetice.

”Keşeru s-a lovit la cap în timpul meciului, iar la pauză şi-a pierdut cunoştinţa”, a declarat antrenorul lui Bastia.

Bastia a cîştigat cu 1-0 meciul cu Ajaccio. Adrian Mutu n-a fost prezent în lotul celor de la Ajaccio, din cauza unei accidentări. Celălalt român care activează la corsicani, Ştefan Popescu a rămas doar pe banca de rezerve.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!