Fotbal intern

Probleme pentru Mihai Teja. Ce jucători de la FCSB vor rata primul amical al iernii

13.01.2019 | 17:02
Probleme pentru Mihai Teja Ce jucatori de la FCSB vor rata primul amical al iernii
ADVERTISEMENT

Dacă majoritatea echipelor din Liga 1 Betano au ales să se pregătească în Antalya, FCSB a mers în Spania pentru a scăpa de frigul din țară. În vreme ce la noi sunt multe grade Celsius cu minus în termometre, acolo unde se află roș-albaștrii sunt temperaturi de 18 grade Celsius. 

Echipa lui Teja are condiții de pregătire perfecte, însă antrenorul se confruntă cu ceva probleme în privința lotului. Conform GSP, la antrenamentul de duminică al echipe, trei dintre jucători s-au antrenat separat.

ADVERTISEMENT

Ce jucători de la FCSB vor rata primul amical al iernii

Mihai Pintilii, Marko Momcilovic și Filipe Teixera se recuperează după accidentări mai mult sau mai puțin serioase. Toți cei trei vor reveni în scurt timp în programul normal de pregătire al echipei, însă niciunul dintre ei nu va evolua în prima partidă amicală din această iarnă, cea cu Luzern, programată pe 17 ianuarie. Pe lista indisponbilităților se mai află și Ovidiu Popescu. Mai mult, Pintilii nu va evolua în niciuna dintre cele trei partide de pregătire.

Ce amicale va juca FCSB

  • 17 ianuarie: Luzern
  • 20 ianuarie: Shanghai Shenhua
  • 23 ianuarie: Dinamo Kiev
Pintilii pierde toate meciurile de pregătire din iarnă
Pintilii pierde toate meciurile de pregătire din iarnă

După duelul cu Luzern, FCSB joacă împotriva chinezilor de la Shanghai Shenhua, unul dintre cluburile de top din Asia, dar și cu Dinamo Kiev pe 23 ianuarie, cel mai galonat club din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii vor reveni apoi în țară, primul meci oficial din 2019 și totodată debutul lui Mihai Teja în calitate de antrenor principal al echipei fiind programat în prima săptămână din luna februarie în deplasare cu Dunărea Călărași. Dan Alexa, antrenorul călărășenilor, a fost la rândul său foarte aproape de a o prelua pe FCSB în această iarnă, dar s-a lovit de refuzul lui Mihai Stoica.

Cele mai tari ponturi pariuri din Liga 1 sunt pe betmag.ro