Fotbal intern

Probleme pentru Mirel Rădoi înainte de Islanda – România! Cinci tricolori vor fi obligaţi să intre în carantină şi pot rata meciul de baraj

11.03.2020 | 13:50
Probleme pentru Mirel Radoi inainte de Islanda  Romania Cinci tricolori vor fi obligati sa intre in carantina si pot rata meciul de baraj
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi are probleme mari înainte de Islanda – România, semifinala barajului de calificare la EURO 2020. Epidemia de coronavirus pune sub semnul întrebării convocarea a cinci fotbalişti români, care ar trebui să intre în carantină în momentul intrării în ţară.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,92 este cota pentru ”ambele marchează” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Marile probleme ale lui Mirel Rădoi înainte de Islanda – România

Marţi, autorităţile din România au decis să extindă “zona roşie” de risc privind contaminarea cu coronavirus. Decizia a venit cu 16 zile înainte de barajul cu Islanda, astfel că Mirel Rădoi ar putea să aibă mari probleme de lot pentru meciul care se va juca pe 26 martie.

Cinci regiuni din Franţa şi Madridul au intrat în “zona roşie”, ceea ce înseamnă că orice persoană ajunge în România din aceste locuri va intra în carantină instituţionalizată. Ciprian Tătăruşanu, legitimat la Lyon, ar trebui să ajungă în ţară din regiunea Auvergne-Rhone-Alpes, aflată pe lista autorităţilor. Astfel, portarul de 34 de ani ar urma să intre în carantină pentru 14 zile.

ADVERTISEMENT

În plus, Italia se află, la rândul ei, în zona roşie, astfel că Ionuţ Radu, Vasile Mogoş, Romario Benzar şi Vlad Chiricheş ar trebui să intră în carantină atunci când ar ajunge în România.

Islanda şi-a rezolvat problema: doi internaţionali din Italia vor intra în carantină

Emil Hallfredsson şi Birkir Bjarnason joacă în Italia, iar oficialii Federaţiei Islandeze de Fotbal au anunţat că cei doi fotbalişti vor intra în carantină pentru 14 zile, la scurt timp după ce vor ajunge în Islanda.

ADVERTISEMENT

Presa de la Reykjavik a susţinut că Emil Hallfredsson şi Birkir Bjarnason că vor ajunge miercuri în Islanda şi că vor ieşi din carantină cu o zi înainte de meciul cu România. Klara Bjartmarz, secretar general al Federaţiei Islandeze de Fotbal, a declarat că cei doi ar putea să fie la dispoziţia lui Erik Hamren chiar mai repede.

“Ei au jucat ieri seară (n.r. luni seară) şi sper să ajungă cât mai repede în ţară. Conform instrucţiunilor, ei nu se vor antrena cu echipa. Vor intra în carantină şi apoi vom putea avea o poziţie.

ADVERTISEMENT

S-ar putea antrena doar dacă Stefansson (n.r. CEO al Centrului Islandez de Genetică) rezolvă problema şi vom putea folosi metode de screening. Astfel, jucătorii ar putea să iasă din carantină mai devreme”, a declarat Klara Bjartmarz.

Meciul Islanda – România este programat să se joace pe 26 martie, de la ora 21:45, iar nordicii au anunţat că toate biletele s-au vândut. Cu toate acestea, partida s-ar putea disputa cu porţile închise dacă va creşte numărul de persoane infectate cu coronavirus.

ADVERTISEMENT
Tags: