TRANSFER la Steaua, pe masa DNA! E urmărit PENAL: "Sînt SUSPECT!"

STEAUA. Ştirea zilei în fotbalul românesc! DNA a dispus începerea urmăririi penale pentru transferul lui Mihai Costea la Steaua, din 2013! Anunţul a fost făcut chiar de către Adrian Mititelu, care, de ziua sa, a fost citat la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă faptul că este suspect în acest dosar, pentru sustragere de sub sechestru! 

Adrian Mititelu a fost înştinţat de către procurorii DNA Craiova că are calitatea de suspect, deoarece este bănuit că a păgubit ANAF în urma transferului lui Mihai Costea de la FC U la Steaua în martie 2011.

STEAUA. Problemele se ţin scai de Adrian Mititelu. Astfel, după ce de mai bine de cinci ani de zile se luptă cu Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, dar şi cu Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, de această dată omul care s-a ocupat de destinele FC Universitatea Craiova are de dat socoteală şi în faţa Statului.

A fost păgubită şi Steaua?

Concret? Adrian Mititelu a anunţat pe contul său de facebook că i s-a comunicat de către DNA că s-a sustras de sub sechestru în momentul în care în martie 2011 l-a vîndut pe Mihai Costea la Steaua.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Vreau să aflaţi de la mine următoarele: Astăzi 15 martie 2016 am fost citat la DNA serviciul teritorial Craiova unde mi s-a adus la cunoştinţă calitatea de SUSPECT în dosarul 60/P/2013, pentru săvîrşirea infracţiunilor de Sustragere de sub sechestru prevazută de legea 241/2005 şi înşelaciune prevazută de articoul 244 Ncp. Mai precis, sînt acuzat că am pagubit ANAF prin acordul de transfer încheiat de subsemnatul în 23 martie 2011 în ceea ce priveşte jucătorul COSTEA MIHAI ALEXANDRU de la FC UNIVERSITATEA CRAIOVA la FC STEAUA BUCURESTI. Infracţiunea de sustragere de sub sechestru are în vederea aşa zisa prejudiciere a Statului Roman, iar fapta de înşelăciune vizează prejudiciul pe care l-aş fi creat clubului FC STEAUA BUCURESTI. Fac precizarea că jucatorul Costea Mihai Alexandru a fost legitimat la clubul FC STEAUA în calitate de jucător liber de contract în urma deciziei de excludere dată de Comitetul Executiv al FRF în 20 iulie 2011 şi nu ca urmare a acordului de transfer, mai mult, FRF/LPF/SANDU/DRAGOMIR au fost trimişi în judecată de către DNA inclusiv pentru fapta de sustragere de sub sechestru chiar cu privire la jucătorul Costea Mihai Alexandru.

Deasemnenea, toate sumele de bani încasate Fotbal Club Universitatea Craiova din tranzacţia cu FC Steaua au fost folosite exclusiv pentru plata salariilor jucătorilor UNIVERSITĂŢII CRAIOVA! Dacă nu s-ar fi efectuat aceste plăţi aceştia ar fi devenit liberi de contract în grup avînd în vedere că existau restanţe salariale. Foarte important, este de reţinut faptul ca ANAF instituise sechestru pentru drepturile federative ale jucătorului COSTEA MIHAI ALEXANDRU în cuantum de 100.000 lei, însă din sumele de bani plătite de FC Steaua în urma aşa zisului transfer s-a achitat către ANAF suma de 1.700.000 lei, prin urmare s-a achitat o sumă mult mai mare decît valoarea sechestrului instituit de către fisc. În final vreau să ştiţi că din punctul meu de vedere NU EXISTĂ nicio faptă penală savîrşită cu ocazia acestor tranzacţii, nefiind întrunite niciunul dintre elementele cerute de lege pentru ca acestea să ocolească forma legală. Indiferent de obstacolele care le întîlnesc în acestă luptă a mea împotriva acestei GRUPĂRI CRIMINALE cu ramificaţii în toate domeniile importante ale Statului Român, nu voi da înapoi. Vă rog să aveţi încredere în NEVINOVĂŢIA MEA", se arată în comunicatul lui Mititelu.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695