News

Probleme pentru Monica Anisie și Costel Alexe! Un inspector școlar prezent la întâlnirea cu ei, pozitiv COVID-19

15.07.2020 | 11:55
Probleme pentru Monica Anisie si Costel Alexe Un inspector scolar prezent la intalnirea cu ei pozitiv COVID19
Monica Anisie și Costel Alexe, alături de un bărbat pozitiv COVID-19. Sursa foto - ISJ Iași
ADVERTISEMENT

Probleme pentru Monica Anisie și Costel Alexe după ce un inspector şcolar din cadrul ISJ Iaşi, cu funcţie de conducere a fost confirmat cu infecţia cu COVID-19.

Culmea, acesta a participat la o întâlnire cu cei doi oficiali. Chiar reprezentanții  ISJ Iaşi recunosc acest lucru. „Persoana a fost prezentă la întâlnirea cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, dar s-au respectat normele de distanţare socială.

ADVERTISEMENT

Toţi angajaţii ISJ Iaşi vor lucra de acasă în perioada următoare”, au transmis aceștia la puține momente după ce vestea a fost făcută publică.

Probleme pentru Monica Anisie și Costel Alexe!

„Cadrul didactic care are funcţie de conducere în inspectorat a participat luni la întâlnirea cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, ce a avut loc la sediul ISJ Iaşi. Inspectorul nu s-a simţit bine marţi şi a fost testat”, au mai spus aceștia.

ADVERTISEMENT

„În cursul serii trecute, un angajat din rândul personalului Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a fost diagnosticat cu Covid-19.

În acest context, Direcţia de Sănătate Publică  (DSP) Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică, iar în cursul zilei de astăzi ( n.r. miercuri ), (…)

ADVERTISEMENT

(…) toate spaţiile instituţiei vor fi supuse unui proces de igienizare, conform procedurilor specifice”, au anunţat și reprezentanţii DSP Iaşi, printr-un comunicat de presă

De altfel, Luciana Antoci, purtător de cuvânt al ISJ Iaşi a precizat pentru Mediafax „în timpul vizitei s-au respectat toate normele, iar pe definiţia de contact pe care o are metodologia DSP-ului nu se pliază nicicum contactul cu doamna ministru”.

ADVERTISEMENT

Trebuie specificat că angajaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi vor lucra prin telemuncă în perioada următoare, iar relaţiile cu publicul se vor face online.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: