Life

Probleme pentru Nicu Covaci. Liderul trupei Phoenix a ajuns la urgențe

Neplăceri pentru Nicu Covaci, solistul formației Phoenix. Renumitul cântăreț a ajuns pe mâinile doctorilor din orașul Arad.
30.03.2023 | 08:45
Probleme pentru Nicu Covaci Liderul trupei Phoenix a ajuns la urgente
A murit Nicu Covaci. Fostul artist fusese operat pe creier. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Probleme pentru liderul trupei Phoenix care a ajuns la urgențe, în cursul serii de miercuri, 29 martie 2023. Solistul a fost consultat de cadrele medicale de la spitalul județean din Arad, unde urma să susțină un concert.

Neplăceri pentru Nicu Covaci, solistul formației Phoenix. Renumitul cântăreț a ajuns pe mâinile doctorilor din orașul Arad

Nicu Covaci a trecut prin neplăceri în urmă cu puțin timp după ce a participat la proiecția filmului despre legendara formație. A semnat autografe tuturor fanilor prezenți la eveniment, însă s-a simțit rău înainte de a susține un concert într-un club din Arad.

ADVERTISEMENT

Potriviti aradon.ro, solistul formației Phoenix a decis să se ducă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Surse din cadrul unității medicale au declarat că vedeta prezenta frisoare și semne de viroză.

„I-au făcut investigații și acum a plecat înapoi la concert”, au transmis, în jurul orei 22:30, persoane din cadrul unității din Arad, mai arată sursa menționată anterior. Concertul a început fără renumitul cântăreț.

ADVERTISEMENT

În timpul spectacolului, vocalistul trupei, Costin Adam, l-a sunat pe Nicu Covaci, transmițându-i toată susținerea din partea publicului care era de față. Toți au strigat la unison numele vedetei și urale de încurajare.

Ulterior, la aproape 2 ore de la începerea concertului artistul a urcat pe scena clubului Flex din Arad și le-a povestit spectatorilor ce a pățit. O ambulanță a rămas afară, la ușa clubului, pentru orice eventualitate.

ADVERTISEMENT

Nicu Covaci, în turneu național cu filmul Phoenix: Povestea

Nicu Covaci se află în momentul de față în turneu național cu filmul Phoenix: Povestea. Proiecțiile speciale au început în decembrie 2022 și se vor desfășura și în luna aprilie, însumând în final 20 de orașe din întreaga țară.

Filmul este regizat de cineastul Cristian Radu Nema, în timp ce producător este Bianca Beatrice Michi. Pelicula spune povestea trupei și aduce în prim plan aniversarea de 60 de ani, spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix.

ADVERTISEMENT

În plus, documentarul care are loc în prezența lui Nicu Covaci conține imagini de arhivă unice care nu au fost niciodată prezentate public sau încorporate în alte materiale video. Fanii abia așteaptă să vadă proiecția.

ADVERTISEMENT
Tags: