News

Probleme pentru noile iPhone-uri! Au fost vândute fără încărcătoare! Sunt și alte lipsuri pentru produsul Apple

29.06.2020 | 11:01
Probleme pentru noile iPhoneuri Au fost vandute fara incarcatoare Sunt si alte lipsuri pentru produsul Apple
ADVERTISEMENT

Probleme pentru noile iPhone-uri, telefoane care vor ajunge la cumpărători fără încărcătoare. Culmea, nu este vorba de vreun furt, ci de o decizie chiar a companiei producătoare.

Apple a anunțat că în vederea reducerii cheltuielilor nu va mai include și încărcătorul. Mai mult de atât, firma a anunțat că aceasta nu este singura piesă care lipseşte din cutiile livrate consumatorilor.

ADVERTISEMENT

Apple vrea în acest fel să încurajeze și achiziţionarea separată a pieselor, ceea ce ar schimba din temelii felul în care este comercializat acest produs.

Decizie inedită pentru noile iPhone-uri!

De altfel, analistul Ming-chi Kuo este convins că, anul acesta, din cutia cu care va fi livrat noul iPhone, vor lipsi două piese importante. Vorbim despre două piese care au însoţit mereu smartphone-urile Apple.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, compania americană nu va mai include în pachet căştile EarPods. Discutăm, totuși, despre o decizie strategică din partea companiei.

Americanii încearcă în acest mod să crească vânzările de AirPods, sperând că utilizatorii se vor îndrepta către unul din modelele de căşti fără fir ale companiei.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, iPhone-urile de anul acesta nu vor veni împreună cu adaptorul necesar încărcării, ca până acum, ci doar cu cablul pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a alimenta telefonul de la un PC sau o priză cu USB.

Ceea ce presupune un singur lucru evident – toată lumea va cumpăra separat un încărcător, ceea ce va adăuga alţi bani la preţul de achiziţie al smartphone-ului.

ADVERTISEMENT

Există însă și un avantaj. Concret, prin eliminarea celor două accesorii, pachetul devine mult mai mic şi mai uşor, ceea ce presupune că în acelaşi transport vor avea loc mai multe telefoane. În mod categoric, toată această încărcătură va avea loc la un cost de livrare ceva mai redus.

Conform analistului chinez, decizia Apple are la bază creşterea costurilor de producţie generată de trecerea la 5G. iPhone-urile de anul acesta vor fi şi primele cu noul standard

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: