News

Probleme pentru Plácido Domingo! S-a retras din spectacolele de la Met Opera din New York, din cauza scandalului sexual în care e implicat

25.09.2019 | 10:49
Placido Domingo a luat decizia de a se retrage din spectacolele new yorkeze. Sursa foto - facebook

Probleme pentru Plácido Domingo! Tenorul spaniol a fost de acord să se retragă din spectacolele de la Metropolitan Opera din New York în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală care i-au fost aduse de mai multe femei. Artistul, în vârstă de 78 de ani, făcea parte din distribuţia „Macbeth”, care va avea premiera în această săptămână şi care urma să fie prima lui apariţie pe scena americană de la izbucnirea scandalului.

Probleme pentru Plácido Domingo!

Un comunicat emis de instituţie arată că „Met şi domnul Domingo au căzut de acord că el trebuie să se retragă”. El a participat la repetiţii, iar Met a transmis că luni încă era planificat ca el să cânte în premiera spectacolului după Verdi. Opera din Los Angeles, al cărui director general este din 2003, efectuează încă de luna trecută o anchetă cu privire la comportamentul tenorului față de femei.

Douăzeci de  persoane de sex feminin au declarat că Plácido Domingo a avut un comportament neadecvat la adresa lor – atingeri, cereri persistente de a avea întâlniri private, apeluri telefonice nocturne şi tentative de sărut. Purtătoarea de cuvânt a lui Domingo a spus că AP duce „o campanie de denigrare” a artistului şi că recentele acuzaţii sunt inconsistente şi, pur şi simplu, incorecte. Nu au fost făcute mai multe comentarii.

Probleme pentru Plácido Domingo! Placido Domingo
Mai multe femei l-au acuzat pe Placido Domingo de hărțuire. Sursa foto – facebook

S-a retras din spectacolele de la Met Opera din New York, din cauza scandalului sexual în care e implicat

“Acuzaţiile acestor persoane anonime care datează de acum 30 de ani sunt profund îngrijorătoare şi, aşa cum au apărut, inexacte. Chiar şi aşa, este dureros să aud că am fost capabil să enervez pe cineva sau le fac să se simtă inconfortabil, indiferent de cât timp am făcut-o şi în ciuda celor mai bune intenţii ale mele. Cred că toate interacţiunile mele şi relaţiile au fost întotdeauna acceptate şi consimţite.

Oamenii care mă cunosc sau care au lucrat cu mine ştiu că nu sunt o persoană care poate răni, jigni sau jena pe cineva în mod intenţionat”, s-a apărat la începutul scandalului, Placido Domingo

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri