ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Probleme pentru Poli Iași! Se mută echipa la Vaslui în sezonul viitor?

Autor: Alexandru Năstase | 03.04.2019 | 14:14
Jucătorii Politehnicii Iași ar putea juca la Vaslui în sezonul viitor

Probleme mari pentru Poli Iași! Pe lângă faptul că echipa a ratat prezența în play off, conducerea moldovenilor trebuie acum să se reorienteze din mers. Astfel, ca urmare a refacerii terenului din Copou, formația lui Flavius Stoican ar putea să joace partidele considerate acasă în debutul sezonului viitor pe alte arena. În clacul au fost luate stadioanele din Piatra Neamț. Botoșani, dar și cel al vasluienilor.

ADVERTISEMENT

Probleme pentru Poli Iași!

Partida cu Gaz Metan Mediaş a scos la iveală un gazon jalnic, drept pentru care șefii de la Iași au recunoscut că vor fi nevoiți ca de la anul să schimbe arena pe care joacă. Preşedintele executiv al grupării, Adrian Ambrosie, a preferat să nu atace Primăria Iaşi, proprietarul de drept al stadionului, dar i-a criticat în termeni duri pe angajaţii municipalităţii care se ocupă de îngrijirea arenei “Emil Alexandrescu”.

Noi am trimis un memoriu încă de luna trecută Primăriei. Semnalam problemele existente, iar domnul primar a dat dispoziţie ca lucrurile să se rezolve urgent. Din păcate, angajaţii nu şi-au făcut treaba, iar gazonul a arătat foarte prost duminică. După meci, s-a intervenit urgent, iar acum gazonul arată foarte bine”, a precizat Ambrosie

Probleme pentru Poli Iași! Iași
Arena din Iași ar putea intra în reparații capitale

Ce riscă Poli Iași

Memoriul făcut de Ambrosie semnala că Liga Profesionistă de Fotbal a avertizat clubul de riscul de neomologare a stadionului din Iaşi. Și Stoican a criticat modul în care arată arena. De altfel, tehnicianul a venit şi cu o propunere inediată – vrea că ieşenii să vopsească, fiecare, un metru de stadion pentru ca acesta să fie cosmetizat. „Am avut o discuţie cu şefii Primăriei. Am primit asigurări că în această vară vor fi schimbate toate suprafeţele de joc din Copou. Şi cea de pe terenul mare şi cea de pe terenul II şi cea de pe sintetic”, a declarat Ambrosie după întâlnirea cu Primăria Iașiului.

Din cauza procedurilor de la Primărie, lucrările vor demara la finalul lunii iunie. Vor dura două-trei luni, aşa că în startul sezonul viitor vom juca în altă parte meciurile de acasă. Principala variantă luată în calcul este Piatra Neamţ. Dacă nu ajungem la o înţelegere acolo, vom juca la Botoşani sau Vaslui” a mai spus oficialul conform ziaruldeiasi.ro.

  • 4 este locul pe care îl ocupă Poli Iași în play out-ul Ligii 1 Betano

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!