Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Probleme pentru PRO TV la EURO 2024! Ce amendă a plătit pentru a-și recupera mașina. Update

Problemele pentru PRO TV continuă în Germania, țara unde are loc EURO 2024. Mașina operatorilor a fost ridicată chiar în ziua meciului Slovacia - România.
26.06.2024 | 16:10
Probleme pentru PRO TV la EURO 2024 Ce amenda a platit pentru asi recupera masina Update
Probleme pentru PRO TV la EURO 2024! Mașina operatorilor a fost ridicată. Sursa foto: Fanatik.ro/Florin Manea Facebook
ADVERTISEMENT

Problemele pentru PRO TV continuă în Germania, țara unde are loc EURO 2024. Mașina operatorilor a fost ridicată chiar în ziua meciului Slovacia – România din cadrul grupei E de la Campionatul European.

UPDATE: PRO TV a scos din buzunar 200 de euro pentru a-și recupera mașina

Din informațiile FANATIK, mașina PRO TV-ului a fost ridicată din fața hotelului chiar în dimineața în care România juca meciul decisiv cu Slovacia pentru calificarea în optimile EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și recupera mașina și a se folosi de ea, operatorul a fost nevoit să plătească 200 de euro.


Probleme pentru PRO TV la EURO 2024! Mașina operatorilor a fost ridicată

Toate meciurile de la EURO 2024 sunt transmise în direct de către ProTV şi Pro Arena la televizor, respectiv de pe platforma Voyo, în online, drept urmare, canalul tv a trimis mai mulți operatori în Germania, țara unde are loc turneul final.

ADVERTISEMENT

Ceea ce s-a dovedit a fi o excursie plăcută pentru operatorii și reporterii canalului PRO, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru colegii de breaslă aflați în Germania.

Pe lângă incidentul din prima săptămână de la EURO, când jurnaliștii Pro TV au fost prăduiți de hoți în Germania, acum postul din Pache Protopopescu se confruntă cu noi probleme.

ADVERTISEMENT

Într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, Florin Manea, impresarul lui Denis Drăguș și Radu Drăgușin, a arătat cum mașina operatorilor de la PRO TV, care sunt prezenți la Frankfurt pentru meciul Slovacia – România, a fost ridicată de către o platformă.

Vezi mai jos videoclipul postat de Florin Manea pe Facebook:

Jurnaliștii Pro TV, prăduiți de hoți la EURO 2024 din Germania! „Doar cu ăsta am mai rămas. Fac un apel către cei care ne urmăresc”

În timp ce se aflau în Germania pentru a pregăti diverse materiale jurnalistice, reporterii și cameramanii de la Pro TV au descoperit că geanta cu obiectivele camerelor de filmat le-a fost furată.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia se numără și Radu Bunescu, un operator cu experiență la Pro TV, care este și el prezent în Germania. Conform informațiilor obținute de FANATIK, pierderea este considerabilă, ridicându-se la aproximativ 6.000 de euro.

„Dacă ați văzut în unele filme că cineva schimbă o geantă cu o altă geantă, nouă nu ne-au schimbat-o. Eram lângă gara din Koln, imediat după ce am terminat de filmat materialele, într-un moment de neatenție am rămas fără geanta cu obiective.

Avem doar acest obiectiv prin care ne vedeți acum. Am fost la poliție. A fost simplu. Am dat o declarație despre cum s-au întâmplat lucrurile. Au spus că au văzut pe cameră cum s-a întâmplat totul și ne-a spus să sperăm.

Fac și eu un apel către cei care ne urmăresc, dacă știe cineva vreo metodă prin care le pot recupera, fac cinste”, a declarat Radu Bunescu, operator Pro TV aflat în Germania, în direct la studioul EURO

ADVERTISEMENT
2.05 este cota BETANO pentru un rezultat de egalitate la România - Slovacia