News

Probleme pentru Radu Mazăre! De ce va rămâne în penitenciarul Rahova și după perioada de carantină

11.06.2019 | 18:48
Probleme pentru Radu Mazare De ce va ramane in penitenciarul Rahova si dupa perioada de carantina

Perioada de carantină pe care trebuia să o petreacă Radu Mazăre în Penitenciarul Rahova a expirat. Fostul primar al Constanței ajunsese după gratii în închisoarea bucureșteană pe 20 mai, după ce a fost extrădat din Madagascar în urma unui drum care a durat aproape o zi. Mazăre trebuia să plece din Rahova, după carantina de 21 de zile, dar a primit o nouă veste importantă cu privire la viitorul său.

Radu Mazăre rămâne în penitenciarul Rahova

Astfel, o comisie a penitenciarului Rahova a decis că Radu Mazăre va rămâne măcar până în anul 2020 în această închisoare. Mazăre va avea de ispășit o pedeapsă de 9 ani de închisoare, în dosarul plajelor ilegale retrocedate în Mamaia și Constanța, în care au mai primit condamnări foștii acționari ai lui Dinamo, Cristi Borcea și Dragoș Săvulescu. Radu Mazăre va executa detenția de la Rahova în regim închis, anunță România TV.

Aceasta nu este singura veste pe care ne-o oferă Radu Mazăre de la Penitenciarul Rahova. Fostul important om politic a anunțat prin fratele său Mihai că urmează să se căsătorească în închisoarea cu iubita lui, Roxana Mihalache, cea alături de care a trăit o viață de fugar în Madagascar.

Radu Mazăre va rămâne la Penitenciarul Rahova și după perioada de carantină *foto: rador.ro
Radu Mazăre va rămâne la Penitenciarul Rahova și după perioada de carantină *foto: rador.ro

Radu Mazăre se va căsători după gratii, la Penitenciarul Rahova

Radu Mazăre și Roxana vor organiza cel puțin cununia civilă la închisoare. Cel puțin așa a anunțat fratele fostului edil, Mihai: „Roxana spunea că cel mai probabil nu va fi ceremonie religioasă, având informații de la noi, pentru că ea, acolo în Madagascar, nu are cum să știe cu precizie.”

„În urma demersului făcut de Radu Mazăre și demersurilor făcute de avocata Lizeta Haralambie, urmează să aflăm ce decizie ia conducerea penitenciarului și dacă va fi de acord și cu o cununie religioasă alături de cea civilă. Dacă nu, rămâne ca acea cununie religioasă să aibă loc după o perioadă sau când Radu Mazăre va termina perioada de detenție”, a mai spus Mihai Mazăre.