Carousel hot news

Rapid, alt pas spre “groapă”! “Copos iar a ieşit în CÎŞTIG!”

Cînd George Copos a vîndut acţiunile clubului Rapid noilor proprietari, Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu, a promis că se va ocupa personal de stingerea litigiilor cu foştii jucători din...
10.01.2014 | 16:27
Rapid, alt pas spre

Cînd George Copos a vîndut acţiunile clubului Rapid noilor proprietari, Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu, a promis că se va ocupa personal de stingerea litigiilor cu foştii jucători din Grant. În acte, situaţia e exact invers. Toate datoriile trebuie plătite de actualii patroni sau de cei care doresc să preia clubul. “Sînt datorii de două milioane de euro către Paulista, Marcos Antonio şi alţi foşti jucători, care au cîştigat procesele. Nu Copos trebuie să le plătească, ci actualii patroni. Copos iar a ieşit în cîştig”, a anunţat impresarul Florin Manea, fiul actualului preşedinte al clubului.

Negocierile dintre posibilii investitori anonimi şi Adrian Zamfir îşi continuă natural cursul, în ciuda impedimentelor găsite în acte de oamenii de afaceri dornici să preia Rapidul. Conform surselor din cadrul clubului, confirmate de cel care a făcut posibil aceste negocieri, Florin Manea, în actele clubului au apărut detalii îngrijorătoare despre plăţile pe care noii investitori trebuie să le efectueze în contul datoriilor mai vechi.

“Sînt multe milioane de euro despre care nu se ştia! Am făcut cerere la FIFA”

Mai exact, multe dintre procesele intentate clubului feroviar de către foştii fotbalişti au fost cîştigate la FIFA şi TAS, ceea ce aduce un nou prejudiciu de cel puţin două milioane de euro pentru noii finanţatori, asta chiar dacă în momentul preluării Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu anunţau că George Copos a preluat litigiile. “Nu Copos trebuie să se achite de aceste datorii, ci actualul patron, indiferent cine este. Investitorii care doresc să vină la Rapid trebuie să mai dea aproximativ două milioane de euro pentru a stinge litigiile. Tocmai din acest motiv s-a făcut cerere pentru a se vedea toate procesele pe care clubul le are şi care este suma exactă de plătit. Nimeni nu doreşte să se retragă, doresc să investească, însă au pus condiţia să nu mai apară datorii. Deja s-au adunat multe milioane de euro despre care nu se ştia pînă în acest moment. La care se adaugă datoriile către stat, care sînt în jur de şase milioane de euro”, a dezvăluit, în exclusivitate, Florin Manea.

“A mai trecut un jucător pe aici, pe la Rapid, cînd era bine şi erau bani! Cred că îl ştiţi…unul, Paulista! Şi ăstuia avem să-i dăm bani şi nici nu ştiu să fi jucat pe la acest club! Din cauza lui m-am certat şi cu Zotta”

Nicolae Manea, preşedinte Rapid

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri