Sport

Probleme pentru Răzvan Marin la echipa de club. Ce se întâmplă cu golgheterul României de la EURO 2024

Viitorul lui Răzvan Marin este în continuare incert. Împrumutul mijlocașului central la Empoli a expirat. "Nimeni nu este de neatins"
08.07.2024 | 20:15
Probleme pentru Razvan Marin la echipa de club Ce se intampla cu golgheterul Romaniei de la EURO 2024
Răzvan Marin s-a întors la Cagliari după împrumutul la Empoli. Ce se întâmplă cu internaționaul român. Foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai importanți jucători din lotul României de la Campionatul European din Germania. Mijlocașul central în vârstă de 28 de ani a fost golgheterul tricolorilor, însă viitorul său la echipa de club este în continuare incert.

Răzvan Marin s-a întors la Cagliari după împrumutul la Empoli. Ce se întâmplă cu internaționaul român

În ultimele două sezoane, Răzvan Marin a evoluat sub formă de împrumut la Empoli. Înțelegerea a expirat iar fotbalistul se va întoarce la Cagliari, echipa cu care mai are contract până în vara anului 2025.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al celor de la Cagliari, Nero Bonato, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre situația internaționalului român. Acesta a precizat că fotbalistul va trece printr-un proces de verificare de către antrenorul echipei, iar mai apoi se va lua o decizie finală.

“În ultima perioadă, am lucrat și vom oficializa curând unele mutări. Continuăm pe un drum pe care l-am început încă de la copii și juniori. Nucleul va rămâne, dar vor fi și anumite corecții.

ADVERTISEMENT

Negociem cu Nicolas Viola. Răzvan Marin va reveni în lot, dar vor fi făcute anumite evaluări alături de Mister. Nimeni nu este de neatins, avem ideile noastre”, a explicat Nero Bonato, oficialul celor de la Cagliari, coform Calciocasteddu.it.

Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai constanți jucători români de la turneul final din Germania. Acesta a marcat două goluri, unul împotriva Ucrainei și unul în poarta Slovaciei, și a fost titular în toate cele 4 partide. Deși la națională este un om de bază, acesta nu a strălucit în ultimele sezoane în fotbalul italian.

ADVERTISEMENT

Cota de piață a lui Răzvan Marin conform Transfermarkt este de 2,8 milioane de euro. După experiența ratată de la Ajax Amsterdam, mijlocașul a ajuns în Serie A la Cagliari, pentru care a jucat 76 de meciuri. Mai apoi, a fost împrumutat la Empoli, unde a reușit să înscrie doar două goluri în 65 de partide.

PAOK Salonic, următoarea destinație a lui Răzvan Marin?

În ultima perioadă s-a vorbit despre un posibil transfer al lui Răzvan Marin la PAOK Salonic. Echipa elenă antrenată de Răzvan Lucescu este în căutarea unui mijlocaș central, însă situația jucătorului de la Cagliari este una complicată. Italienii nu se vor despărți cel mai probabil ușor de Marin, întrucât în 2021 au plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro celor de la Ajax pentru el.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii greci de la Metrosport au vorbit despre situația internaționalului român. Aceștia au scris că oficialii de la PAOK își doresc să-l transfere definitiv pe Soualiho Meite de la Benfica, iar în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, următoarea țintă ar fi Davy Klaassen. Răzvan Marin se va lupta astfel cu doi jucători extrem de experimentați pentru mutarea la PAOK.

ADVERTISEMENT
Tags: