Sport

Probleme pentru Reghe înaintea derby-ului! Un titular a resimțit dureri. Ce se întâmplă cu Elvir Koljic. Exclusiv

Laurențiu Reghecampf are probleme înaintea derby-ului dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova. Un titular a resimțit dureri la ultimul antrenament, însă vestea bună este că Elvir Koljic s-a antrenat la capacitate maximă.
03.10.2021 | 08:35
Probleme pentru Reghe inaintea derbyului Un titular a resimtit dureri Ce se intampla cu Elvir Koljic Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova pornește ca favorită înaintea derby-ului din Bănie, cu FC U Craiova. Echipa lui Laurențiu Reghecampf vine după o victorie entuziasmantă împotriva lui Dinamo, scor 5-0, cu un moral beton.

Probleme pentru Reghe înaintea derby-ului! Antoine Conte a ieșit din antrenament

Însă, Laurențiu Reghecampf are bătăi de cap înaintea meciului de duminică seara din Bănie. FANATIK a aflat că Antoine Conte, fundașul dreapta al oltenilor, a resimțit dureri la antrenamentul dinaintea meciului și a ieșit mai repede din ședința de pregătire.

ADVERTISEMENT

Fundașul născut în Franța are șanse mici să intre ca titular în derby-ul cu FC U Craiova și, cel mai probabil, Laurențiu Reghecampf va apela la Ștefan Vlădoiu în confruntarea cu rivala din oraș.

Elvir Koljic s-a antrenat normal înaintea derby-ului!

Reghe are pare și de vești bune înaintea derby-ului. Elvir Koljic s-a antrenat normal pe toată durata ședinței de pregătire și are șanse bune să înceapă în primul “11”, după ce a lipsit în ultimele două meciuri.

ADVERTISEMENT

O altă veste bună pentru antrenorul Universității Craiova este revenirea lui Nicușor Bancu, cel care va reveni după suspendarea de o etapă de campionat pentru cumul de cartonașe galbene, patru încasate până acum.

Paul Papp își pregătește și el revenirea pe teren după ruptura de ligamente încrucișate suferită la începutul lunii aprilie. Fundașul se antrenează cu echipa și va putea fi una dintre soluțiile lui Laurențiu Reghecampf pentru meciurile viitoare.

ADVERTISEMENT

Probleme de lot și pentru Adrian Mutu!

De partea cealaltă, Adrian Mutu se confruntă cu mai multe absențe, printre care se numără: Vlad Achim, William Baeten, Alberto Cobrea și Francois Marquet.

În afara celor patru, FC U Craiova a fost nevoită înaintea meciului cu FC Botoșani să îi scoată de pe lista jucătorilor LPF pe: Armin Gremsl (portar), Mamadou Bagayako (fundaș), Pedro Machado (fundaș) și Hugo Vieira (atacant), pentru că erau prea mulți jucători străini în lot.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile în derby-ul Craiovei

Cum ar putea arăta FC U Craiova în derby: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebert – Asamoah, Albu, Van Durmen – Sidibe, Bălan, Ondaan. Antrenor: Adrian Mutu

Cum ar putea arăta Universitatea Craiova în derby: Pigliacelli – Vătăjelu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Crețu, Houri – Gustavo, Koljic, Ivan. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Ambele formații vin după rezultate pozitive. FC U Craiova a remizat, 1-1 cu FC Botoșani, după ce a încasat golul egalizator în ultimele minute. De cealaltă parte, Universitatea a învins cu 5-0 Dinamo, la începutul săptămânii.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,42 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT