Fotbal international

Probleme pentru Southgate înainte de Suedia-Anglia. Jucătorii au fost “rupți” de columbieni

04.07.2018 | 18:40
Probleme pentru Southgate inainte de SuediaAnglia Jucatorii au fost rupti de columbieni
ADVERTISEMENT

Selecționerul englez, Gareth Southgate, a descris scena pe care a văzut-o în vestiar după meciul Columbia – Anglia din optimile de finală ale Campionatului Mondial 2018. Mulți jucători ar putea să nu fie recuperați până la sfertul de finală cu Suedia, după intrările dure ale columbienilor din ultima partidă.

Când am intrat în vestiar, parcă asistam la o scenă din M*A*S*H“, a declarat Gareth Southgate, făcând referire la un celebru serial american din anii ’70. Acțiunea filmului se petrecea în Coreea, iar chirurgii din SUA operau pacienți pe bandă rulantă. Mai mulți jucători englezi au probleme acum după efortul depus în partida din optimi, dar și din cauza intrărilor dure ale adversarilor.

ADVERTISEMENT

Jamie Vardy are o problemă la inghinali și sunt șanse de doar 20% să fie recuperat până la sfertul de finală Suedia – Anglia. Delle Alli are 60% șanse să joace în sferturi, după ce a recidivat o accidentare mai veche, în timp ce Kyle Walker are crampe și șanse de joc de 75%. În aceeași situație este și Ashley Young. Harry Kane a încasat mai multe lovituri, dar aproape sigur va fi refăcut până la meciul cu suedezii.

Probleme pentru Gareth Southgate înainte de meciul Suedia – Anglia

Gareth Southgate speră să scape de problemele de lot până la meciul Suedia – Anglia. Selecționerul a vorbit după meci și despre parada portarului Jordan Pickford, care a apărat o lovitură de la 11 metri. A fost un save de clasă mondială, am fost surprins de modul în care a scos acea minge. Este un atlet desăvârşit şi, din acest punct de vedere, loviturile de departajare i se potrivesc. I-am studiat pe toţi executanţii lor, ştiam că lupta va fi una la limită, pentru că nu prea ratează. Ştiam că Pickford va reuşi totuşi o paradă din cinci încercări, aşa că trebuia ca noi să nu ratăm, a declarat antrenorul britanic.

ADVERTISEMENT