ADVERTISEMENT
News

Probleme pentru tatăl Mădălinei Manole! Infectat cu COVID-19, nu are pat la Terapie Intensivă

Autor: Alexandru Năstase | 03.09.2020 | 11:51
Probleme pentru tatăl Mădălinei Manole! Infectat cu COVID-19, nu are pat la Terapie Intensivă
Ion Manole are COVID-19. Sursa foto - facebook

Probleme pentru tatăl Mădălinei Manole! Sunt momente dificile după ce acesta s-a infectat cu COVID-19. Starea lui de sănătate s-a agravat în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Conform medicilor, el ar trebui internat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Prahova. Ușor de zis, foarte dificil de realizat.

Mai ales că acolo nu mai sunt paturi libere. Conform primelor informații, familiei i s-a propus transferul la un alt spital, dar a refuzat.

ADVERTISEMENT

Clipe grele pentru tatăl Mădălinei Manole!

Ion Manole a fost internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Prahova. A fost adus de urgență la unitatea medicală.

Situația lui impunea transferul pe secţia de ATI, însă la spitalul din Ploieşti, toate paturile de aici sunt ocupate cu alţi pacienţi.

ADVERTISEMENT

Echipa care coordonează i-a propus lui Ion Manole să ajungă la spitalul din Focşani. După câteva consultări, familia a refuzat transferul tatălui regretatei artiste.

Aceștia se tem că bărbatul nu va rezista până acolo, pentru că drumul este unul lung iar spitalul din Focşani nu ar fi dotat suficient de bine.

ADVERTISEMENT

Medicii spun că starea lui Ion Manole este stabilă, dar are neapărat nevoie de un ventilator mecanic, care să-l ajute să respire.

Vă readucem aminte că în urmă cu mai mulți ani, Ion Manole a suferit un atac cerebral. Presa a scris atunci că a avut nevoie de doi ani de recuperări pentru a putea merge singur.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!