Fotbal intern

Probleme pentru Toni Petrea. Risto Radunovic va fi suspendat în FCSB – CFR Cluj

13.03.2021 | 21:03
Probleme pentru Toni Petrea Risto Radunovic va fi suspendat in FCSB  CFR Cluj
ADVERTISEMENT

FCSB a deschis scorul în minutul 41 al partidei cu UTA. Vestea bună a venit pentru Petrea la doar un minut după una foarte proastă. Risto Radunovic a văzut galben și va rata meciul cu CFR Cluj.

Croatul era unul dintre cei opt fotbaliști ai liderului Ligii 1 care se aflau în pericol de suspendare. El nu va fi parte din planurile lui Petrea în weekendul viitor, după ce a fost avertizat în minutul 40 al partidei de la Arad.

ADVERTISEMENT

Alți cinci titulari ai lui Petrea sunt în pericol și trebuie să fie foarte atenți până la finalul partidei cu UTA. În locul lui Risto Radunovic va juca, cel mai probabil, renegatul Ionuț Panțîru.

Probleme pentru Toni Petrea. Nu se va putea baza pe Risto Radunovic contra campioanei

Meciul cu CFR Cluj, din etapa a 28-a a Ligii 1, se poate dovedi a fi unul decisiv pentru FCSB în tentativa de a cuceri titlul pentru prima oară după șase ani de secetă. Atât din punct de vedere al punctelor, cât și în ceea ce privește moralul celor două echipe, meciul se anunță a fi unul de o importanță capitală.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Toni Petrea sunt conștienți de miza meciului, dar Risto Radunovic nu s-a putut feri de cartonașul galben care îl va face să lipsească din derby. Croatul era în pericol de suspendare, alături de alți șapte colegi, și a fost avertizat înainte de finalul primei reprize al meciului cu UTA.

Pe lângă Radunovic, mai erau în pericol Andrei Vlad, Valentin Crețu, Octavian Popescu, Ovidiu Popescu. Florin Tănase, Denis Haruț și Darius Olaru. Dintre aceștia, Vlad, Crețu, Ovidiu Popescu, Florin Tănase și Olaru au fost introduși din primul minut cu UTA. Haruț este rezervă, iar Octavian Popescu a jucat pentru echipa a doua, contra Stelei.

ADVERTISEMENT

Și jucătorii ardeleni sunt în pericol. Mario Camora stă cu Poli Iași și scapă de amenințare

CFR Cluj are și ea o listă importantă de fotbaliști aflați în pericol. Cristi Manea, Mike Cestor, Ciprian Deac, William Soares, Alexandru Chipciu, Mateo Susic și Valentin Costache vor fi suspendați la primul cartonaș galben pe care îl vor primi.

Din păcate pentru ardeleni, Valentin Costache a fost deja scos din joc de infectarea cu coronavirus. FANATIK a anunțat în exclusivitate că fostul dinamovist s-a infectat recent, la fel ca Debeljuh și Rondon. Cei trei oameni foarte importanți pentru Edi Iordănescu vor rata atât meciul cu Poli Iași, cât și derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Dintre cei amenințați de suspendare, doar Cristi Manea, Ciprian Deac, Alexandru Chipciu și Mateo Susic mai sunt expuși, deoarece Mike Cestor este accidentat, în vreme ce William Soares nu este folosit de Iordănescu încă de la începutul lunii februarie.

În pericol ar fi fost și Mario Camora, dar căpitanul și titularul de drept din banda stângă a apărării clujenilor a văzut cartonașul galben în etapa precedentă, cu UTA. El va lipsi, astfel, de la meciul cu Poli Iași, dar va putea fi în teren cu FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 4,60 este cota pentru “X pauză / X final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT