News

Probleme pentru toți pensionarii! Site-ul CNPP nu funcționează de mai multe zile. Nu se poate folosi calculatorul de pensii

13.04.2019 | 16:45
Site-ul CNPP nu funcționează de mai multe zile

Portalul Casei Naționale de Pensii(CNPP) nu funcționează de mai multe zile, românii neputând să-și folosească calculatorul de pensii ori să-și calculeze stagiul de cotizare. Pentru a afla ce își doresc, pensionarii sunt nevoiți să se deplaseze personal la ghișee.

Probleme pentru pensionari! Site-ul CNPP nu funcționează de mai multe zile

Dacă portalul ar fi funcționat, cei interesați ar fi putut accesa online, gratuit, la adresa CNPP.ro. Pe site ar fi putut accesa un serviciu util, ce dă posibilitatea persoanelor să afle informații precum stagiul de cotizare ori vârsta la care se poate solicita înscrierea la una dintre categoriile de pensie extistente.

Despre bani la stat a vorbit Florin Cîțu, Senatorul Partidului Liberal, dar și unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai Guvernului Dăncilă. Oficialul anunță că majorarea semnificativă a taxelor va începe din vară. „Dragnea și ai lui au încercat să se împrumute pentru 12 luni și nu au putut. A luat totusi bani la 118 luni dar mai SCUMP ca acum 3 săptămâni.
În doar trei săptămîni guvernul a fost nevoit să crească dobânda pe care o plătește de la 4.76% la 4.98%.

Probleme pentru toți pensionarii! Site-ul CNPP nu funcționează de mai multe zile. Nu se poate folosi calculatorul de pensii
Cât timp portalul nu va funcționa, oamenii sunt obligați să vină la ghișeu pentru fiecare informație

”Nu mai are nimeni încredere în acest guvern toxic”

Faceți un calcul să vedeți ce înseamnă această creștere pentru un împrumut de 322 milioane lei. Nu mai are nimeni încredere în acest guvern toxic. Dar guvernul trebuie să plăteasca promisiunile făcute de Dragnea și gașca lui de infractori. Vă va pune să plătiți pe voi cei din sectorul privat. Știe că oricum nu-l votați și așa se răzbună pe voi”, a scris senatorul liberal pe pagina sa de Facebook.

Probleme pentru toți pensionarii! Site-ul CNPP nu funcționează de mai multe zile. Nu se poate folosi calculatorul de pensii
Probleme pentru toți pensionarii!

Cîțu a criticat OUG 114, afirmând că servește intereselor rusești. „Interesant ca dupa aparitia OUG 114 a aparut o crestere fantastica a importurilor de gaz din Rusia. Apare o legatura ciudata intre aceasta ordonanta, modul in care a aparut, cei care beneficiaza. Si in cazul bancilor sunt investitori in legatura cu Rusia, care cumpara datoria publica a Romaniei.Totul vine dupa ce Teodorovici a fost in Cuba cu escala la Moscova. Si pentru ce s-a dus in Cuba? E ca si cum s-ar fi dus la un trib din Amazon pentru a aduce leacuri”, a adăugat Florin Cîțu.