News

Probleme pentru un Boeing pe Aeroportul Băneasa! O defecțiune la trenul de aterizare putea să se transforme într-o tragedie. Video

28.08.2020 | 17:29
Probleme pentru un Boeing pe Aeroportul Baneasa O defectiune la trenul de aterizare putea sa se transforme intro tragedie Video
ADVERTISEMENT

Probleme pentru un avion de tip Boeing pe Aeroportul Băneasa! Vorbim, mai exact, despre un Boeing 767-300ER al companiei Omni Air.

Aeronava a rămas pe pista aeroportului după ce trenul principal de aterizare din partea stângă a suferit avarii destul de serioase.

ADVERTISEMENT

Trebuie specificat că avionul avea la bord nu mai puțin de 80 de militari americani. Avionul, înmatriculat N423AX, a aterizat la ora 14:55 pe aeroportul Băneasa.

Probleme pe aeroportul Băneasa pentru un avion!

Aeronava a ajuns pe Băneasa după un zbor de 5 ore şi jumătate de la Kabul, Afghanistan. După realimentare, Boeingul 767 urma să decoleze de la Băneasa spre Washington, DC

ADVERTISEMENT

Precizăm că Omni Air International este o companie aeriană charter din Statele Unite, cu sediul în Hangar 19, Aeroportului Internaţional Tulsa, Oklahoma.

Mai devreme la #București: trenul de aterizare principal de pe partea stângă al unui Boeing 767-300ER (N423AX) Omni Air…

Posted by BoardingPass on Friday, August 28, 2020

Conform primelor informații, aceasta este specializată în zboruri charter de pasageri şi în leasing. De altfel, Omni Air este una dintre puţinele companii aeriene dispuse să coopereze cu departamentul de imigraţie din SUA, precum şi cu serviciile de executare vamală.

ADVERTISEMENT

Un Boeing 767 a aterizat astăzi cu probleme la trenul de aterizare. Aeronava a fost deteriorată, dar pasagerii nu au pățit nimic.O altă zi din viața unui controlor de trafic aerian!

Posted by Radu Octavian Moraru Candidat Independent PMB 2020 on Friday, August 28, 2020

Un alt detaliu interesant este acela că anul acesta, pe fondul pandemiei de coronavirus, Omni Air a obţinut 67 milioane de dolari de la administraţia Trump.

Mai mult de atât, compania a primit şi un contract de 77,65 milioane de dolari de la Departamentul Apărării pentru „servicii de transport aerian charter internaţional”.

ADVERTISEMENT