ADVERTISEMENT
News

Probleme pentru un Boeing pe Aeroportul Băneasa! O defecțiune la trenul de aterizare putea să se transforme într-o tragedie. Video

Autor: Alexandru Năstase | 28.08.2020 | 17:29
Probleme pentru un Boeing pe Aeroportul Băneasa! O defecțiune la trenul de aterizare putea să se transforme într-o tragedie. Video
Avionul a avut o defecțiune la trenul de aterizare. Sursa foto - facebook

Probleme pentru un avion de tip Boeing pe Aeroportul Băneasa! Vorbim, mai exact, despre un Boeing 767-300ER al companiei Omni Air.

ADVERTISEMENT

Aeronava a rămas pe pista aeroportului după ce trenul principal de aterizare din partea stângă a suferit avarii destul de serioase.

Trebuie specificat că avionul avea la bord nu mai puțin de 80 de militari americani. Avionul, înmatriculat N423AX, a aterizat la ora 14:55 pe aeroportul Băneasa.

ADVERTISEMENT

Probleme pe aeroportul Băneasa pentru un avion!

Aeronava a ajuns pe Băneasa după un zbor de 5 ore şi jumătate de la Kabul, Afghanistan. După realimentare, Boeingul 767 urma să decoleze de la Băneasa spre Washington, DC

Precizăm că Omni Air International este o companie aeriană charter din Statele Unite, cu sediul în Hangar 19, Aeroportului Internaţional Tulsa, Oklahoma.

ADVERTISEMENT

Mai devreme la #București: trenul de aterizare principal de pe partea stângă al unui Boeing 767-300ER (N423AX) Omni Air…

Posted by BoardingPass on Friday, August 28, 2020

Conform primelor informații, aceasta este specializată în zboruri charter de pasageri şi în leasing. De altfel, Omni Air este una dintre puţinele companii aeriene dispuse să coopereze cu departamentul de imigraţie din SUA, precum şi cu serviciile de executare vamală.

Un Boeing 767 a aterizat astăzi cu probleme la trenul de aterizare. Aeronava a fost deteriorată, dar pasagerii nu au pățit nimic.O altă zi din viața unui controlor de trafic aerian!

Posted by Radu Octavian Moraru Candidat Independent PMB 2020 on Friday, August 28, 2020

Un alt detaliu interesant este acela că anul acesta, pe fondul pandemiei de coronavirus, Omni Air a obţinut 67 milioane de dolari de la administraţia Trump.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, compania a primit şi un contract de 77,65 milioane de dolari de la Departamentul Apărării pentru „servicii de transport aerian charter internaţional”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!