Probleme pentru un fost ministru britanic! A fost arestat, după ce o tânără l-a acuzat de viol

Alexandru Năstase   
în HotNews
02/08/2020, 16:25
Probleme pentru un fost ministru britanic! A fost arestat, după ce o tânără l-a acuzat de viol GALERIE FOTO
Scandal sexual în Marea Britanie. Sursa foto - facebook

Probleme pentru un fost ministru britanic al cărui nume nu a fost dat încă publicității. O tânără în vârstă de 20 de ani a lansat mai multe acuzații grave la adresa unui om din cabinetul conservator.

Concret, în plângerea adresată poliției, tânara susține că a fost violată și brutalizată în repetate rânduri, când lucra la biroul parlamentar al politicianului.

Totul s-a întâmplat în intervalul iulie 2019-ianuarie 2020. Între timp, poliția a precizat că anchetează serios patru presupuse incidente.

Scandal sexual în Marea Britanie

Toate au avut loc în perioada iulie 2019-ianuarie 2020, dar în diferite locuri din Londra. De asemenea, autoritățile au recunoscut că în acest caz a fost arestat un “bărbat de circa 50 de ani”.

Conform, primelor informații, tânăra îl acuză pe bărbat că a forţat-o să facă sex şi a lăsat-o atât de traumatizată încât a trebuit să meargă la spital.

”Vineri, 31 iulie, Poliţia Metropolitană a primit acuzaţii referitoare la patru incidente separate care presupun acuzaţii de infracţiuni sexuale şi agresiune.

Se presupune că aceste infracţiuni s-au produs pe adrese din Westminster, Lambeth şi Hackney între iulie 2019 şi ianuarie 2020. Un bărbat a fost arestat, fiind bănuit de viol”, a anunţat Scotland Yard.

De remarcat că politicianul a fost eliberat pe cauţiune până va reveni în custodia poliţiei la o dată de la jumătatea lunii august.

”Luăm extrem de în serios toate afirmaţiile de această natură. Întrucât această problemă este în mâinile poliţiei, ar fi nepotrivit să comentăm”, a reacționat Partidul Conservator

 

 

 

Închide ×